Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Γιώργος Λιανός: «Ο Τριαντάφυλλος είναι ακόμα σε συζητήσεις για το Survivor»

"Θα φύγουν 24 άτομα που χρειαζόμαστε για τις δύο ομάδες. Έχουν υπογράψει παραπάνω από αυτούς που χρειαζόμαστε", λέει ο Γιώργος Λιανός.

Στο Γαλάτσι, όπου πραγματοποιούνται τα τεστ για τους υποψήφιους παίκτες του All Star Survivor, βρέθηκε και ο Γιώργος Λιανός. 

Οι δημοσιογράφοι τον εντόπισαν και ακολούθησαν αρκετές ερωτήσεις.

«Μου αρέσει πολύ η διαδικασία και ήθελα να δω οι παίκτες σε τι κατάσταση βρίσκονται. Πραγματικά δεν ξέρω ποια είναι η λίστα των καλεσμένων. Έχω καταλάβει ότι εδώ και αρκετούς μήνες έχουν αρχίσει προπονήσεις», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός για τους παίκτες και όταν τον ρώτησαν για το αν θα χωριστούν τα ζευγάρια στις παραλίες, εκείνος απάντησε:

«Νομίζω ότι η ζωή είναι περίεργη, όπως η Τζένιφερ Λόπεζ χώρισε… θα έχουμε περίεργες καταστάσεις».

«Θα φύγουν 24 άτομα που χρειαζόμαστε για τις δύο ομάδες. Έχουν υπογράψει παραπάνω από αυτούς που χρειαζόμαστε και μένει να δούμε πώς θα τα πάνε με τα τεστ και με τις ιατρικές εξετάσεις. 

Δειτε το βιντεο εδω

Ο Τριαντάφυλλος είναι ακόμα σε συζητήσεις, είναι ένας παίκτης που θα είναι ωραίο να μπει», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός και σχετικά με τις απολαβές των παικτών ανέφερε: Είναι καλά τα χρήματα και είναι δίκαιο να υπάρχει πλαφόν»

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου