Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Ίνα Λαζοπούλου: «Έκλαιγα, δεν ήθελα να παντρευτώ, ήμουν στο Mega και κρύβαμε την κοιλιά μου»

Η Ίνα Λαζοπούλου σε μία σπάνια τηλεοπτική της συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Ίνα Λαζοπούλου. 

Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός κάθισε στον καναπέ της εκπομπής και μίλησε για το ξεκίνημα της στην τηλεόραση, τα πρώτα της βήματα στο μόντελιγνκ αλλά και τη ζωή της σήμερα στην Αμερική.

«Έκλαιγα, δεν ήθελα να παντρευτώ. Θυμάμαι ότι ήμουν στο Mega τότε και κρύβαμε την κοιλιά μου και κάποια στιγμή άρχισα να τσιρίζω και να κλαίω, επειδή δεν μου έκαναν τα ρούχα. Έρχεται τότε η Έλντα, κλείνει την πόρτα και συγκινημένη μου λέει Αυτό που κάνεις είναι αμαρτία. Δεν ξαναμίλησα ποτέ» αποκάλυψε η Ίνα Λαζοπούλου για τα χρόνια της συμμετοχής της στο πρωινό του Mega το 1995.

«Όλοι ξεκινάμε να κάνουμε μια διαδρομή. Όσο πιο γρήγορα βρεις τον εαυτό σου, το πού είσαι ευτυχισμένη, είσαι πολύ πιο τυχερή. Δεν υπάρχει κάτι που να ‘θελα να κάνω και να μην το έκανα», συμπλήρωσε αργότερα.

Όσον αφορά την αλλαγή σελίδας που έκανε στη ζωή της, μετακομίζοντας στην Αμερική και ασχολούμενη με τη μεγάλη της αγάπη, τα ζώα, η Ίνα Λαζοπούλου ανέφερε στην Ελένη Μενεγάκη: «Το πάθος μου από 3 ετών ήταν τα ζώα και τώρα συνειδητοποιώ ότι σε αυτή τη φάση που είμαι κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Έχω σπουδάσει dog walker και pet sitter στην Αμερική. Κάνω πάρα πολλά για τα ζωάκια και τώρα ακόμα που είμαι για λίγο στην Ελλάδα».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου