Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Κατερίνα Καινούργιου: «Ο Θέμης έκανε ζάπινγκ και τώρα βλέπει Λιάγκα, σας αρέσει;»

"Άλλαξε θέμα, μας βαρέθηκε. Πάμε παρακάτω"

Μία κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη με αφορμή τις δηλώσεις μπου παραχώρησε στην εκπομπή ο Τάσος Σοφρωνίου. 

Ο παρουσιαστής ανέφερε πως ο δημοσιογράφος έχει κάποια αναλώσιμους για το σχολιασμό του, αλλά και κάποιες ιερές αγελάδες. Στο τέλος η Κατερίνα Καινούργιου έκανε ένα μοναδικό σχόλιο.

Α.Μ.: Αυτός που χρησιμοποιεί και το μεν και το δε λέγεται Στέφανος Κωνσταντινίδης. Έχει ιερές αγελάδες κι αναλώσιμους. Θα ήθελα κάθε μέρα να μου γράφεις σε ένα χατί ποιες είναι οι ιερές σου αγελάδες και ποιοι οι αναλώσιμοι. Έχεις δικηγόρο…

Σ.Κ.: Όταν βγάζουμε ένα δικηγόρο στον αέρα, δεν είναι ότι έχω ιερές αγελάδες. Εσύ ο πολύ έμπειρος παρουσιαστής, Ανδρέας Μικρούτσικος, δεν μπορείς να σχολιάζεις τα λεγόμενα του δικηγόρου ως είναι τα λεγόμενα της πελάτισσάς του. Ο δικηγόρος λέει αυτά που θέλει να πει.

Α.Μ: Έχεις και τον Ντάνο. Ό,τι έχει πει. Αν ο Ντάνος πει κάτι λάθος, δεν υπάρχει παρίπτωση… Ο συγκεκριμένος (σ.σ. Τάσος Σοφρωνίου) έχει ευφυία, δράση στο Παρίσι. Μόλις τολμήσει να πει κάτι, τον βάζουμε στο κρεβάτι οτυ Προκρούστη.

Σ.Κ.: Είναι η γνώμη μου για τον Ντάνο. Δεν είναι ιερή αγελάδα. Δεν έχω μαζί του ούτε επιχειρηματική δραστηριότητα, ούτε κάτι άλλο.

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη η Κατερίνα Καινούργιου, καθώε δεν έβρισκε καθόλου ενδιαφέρουσα τη συζήτηση: «Πάμε να προχωρήσουμε; Στέλνει ο Θέμης από το κρεβάτι του πόνου και γράφει έχω κάνει ζάπινγκ. Ο Θέμης τώρα βλέπει Λιάγκα, σας αρέσει; Όχι. Άλλαξε θέμα, μας βαρέθηκε. Πάμε παρακάτω».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου