Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Κιβωτός του Κόσμου: Αυτοί είναι οι 3 συνεργάτες του πατέρα Αντωνίου που βρίσκονται στο στόχαστρο των Αρχών

Ένα ζευγάρι εργαζομένων στη δομή της Κιβωτού του Κόσμου στα Γιάννενα και ακόμη ένας στον Κολωνό είναι οι στενοί συνεργάτες του πατέρα Αντωνίου που βρίσκονται στο στόχαστρο των Αρχών, μετά τη σωρεία καταγγελιών για τις φρικτές συνθήκες διαβίωσης των φιλοξενούμενων παιδιών.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, πρόκειται για τους συνεργάτες Π.Σ. και την Α.Θ. από τη δομή της Κιβωτού του Κόσμου στα Γιάννενα και τον Π.Μ.

που εργάζεται στη δομή του Κολωνού. Πιο συγκεκριμένα, ο Π.Σ. εργάζεται ως παιδαγωγός, είναι πρώην τρόφιμος της δομής και εις βάρος του έχουν γίνει πολλές καταγγελίες για ξυλοδαρμούς και για τιμωρίες κατά των παιδιών.

Ακόμη, η Α.Θ. είναι η υπεύθυνη της δομής της Κιβωτού του Κόσμου στα Γιάννενα και σύζυγος του Π.Σ., η οποία γνώριζε για τις κακοποιήσεις αλλά δεν έκανε ούτε καταγγελία για τη δράση του ούτε προσπάθησε να προστατέψει τα παιδιά.

Όσον αφορά τον τρίτο συνεργάτη του πατέρα Αντωνίου, είναι ο εργαζόμενος της δομής στον Κολωνό Π.Μ., ο οποίος δεν έχει ασκήσει σωματική βία αλλά ψυχολογική, αφού στις καταγγελίες χαρακτηρίζεται ως νευρικός και απότομος.

Δειτε το βιντεο εδω

Όλοι τους βρίσκονται στο στόχαστρο της δικαιοσύνης και αναμένεται να καταθέσουν όσα γνωρίζουν και φέρονται να έχουν κάνει από τις καταγγελίες παιδιών και εργαζομένων. Ήδη έχει ανοίξει «ο ασκός του Αιόλου» με τις καταθέσεις, αφού σήμερα μίλησε ενώπιον των Εισαγγελέων Ανηλίκων ένας πρώην εργαζόμενος της Κιβωτού του Κόσμου.

Πηγή: Newsit

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου