Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Κιβωτός του Κόσμου: «Άγγιζε συνεχώς το αγόρι μου»

Νέα σοκαριστική μαρτυρία για την Κιβωτό του Κόσμου. Πρώην φιλοξενούμενη που είχε σχέση με τον 19χρονο που κατήγγειλε ασέλγεια από υψηλόβαθμο στέλεχος, έλυσε τη σιωπή της.

Το νεαρό κορίτσι περιγράφει ότι ο 19χρονος φίλος της βρισκόταν για πολλές ώρες με το στέλεχος της Κιβωτού του Κόσμου και πως τώρα της αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο.

Ο νεαρός που κατήγγειλε ασέλγεια και έβαλε «στο κάδρο» κορυφαίο στέλεχος της Κιβωτού αποκάλυψε στο κορίτσι με το οποίο είχε σχέση όσο βρισκόταν στην Αθήνα, τους λόγους για τους οποίους δεν είχε χρόνο να τη βλέπει.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, η πρώην σύντροφος του 19χρονου αποκάλυψε: «Το έβλεπα με τα μάτια μου. Καθόμουν κάτω κι εκείνος ανέβαινε πάνω και μου έλεγε ”τώρα πάω στον…” Συνέχεια πάνω ήταν. Στον τρίτο όροφο του καινούριου κέντρου που είχε ανοίξει και όπου έμενε ο… Κι απλά ο… τον φώναζε και καλά ”για βοήθεια”, αλλά δεν ήταν βοήθεια»…

Εκεί μπορεί να έμενε για ώρες, από το απόγευμα μέχρι το βραδάκι, σύμφωνα με τη φίλη του 19χρονου.

Όπως της είπε, ο…. τον άγγιζε και εκείνος έκανε πίσω και είχε θυμώσει μαζί του επειδή τον ένιωθε σαν πατέρα του.

Ερώτηση: Όταν γινόταν όλο αυτό εσείς είχατε μία σχέση. Τι θυμάσαι από τη συμπεριφορά του τότε;

Απάντηση: Αδιαφορία μου έδειχνε. Και μου έβρισκε απλά δικαιολογίες. Και μόλις τον ρώτησα τώρα μου είπε «τι να σου έλεγα ρε Μ… ότι ο… με άγγιζε;». Πιο πριν μπορεί να φοβόταν. Δε λέει ψέματα.

Σε όλα τα ταξίδια ο…. έπαιρνε μαζί του μεγάλα αγόρια ηλικία 16, 17 ετών, είπε εξάλλου η πρώην σύντροφος του 19χρονου.

Κιβωτός του Κόσμου: «Άγγιζαν παιδιά σε σημεία που δεν έπρεπε…»

Η ίδια κοπέλα κατήγγειλε, όμως, στο STAR και άλλα περιστατικά. Όπως είπε στο Star «ήταν ένα κορίτσι 13 ετών που μία παιδαγωγός το άγγιζε εκεί που δεν έπρεπε».

Το κορίτσι μπήκε στην Κιβωτό από 11 ετών. Σκοπεύει να κινηθεί νομικά, αφού οι βαριές δουλειές της άφησαν σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Έπαιξα ξύλο με μία παιδαγωγό. Πιαστήκαμε στα χέρια γιατί αντιμιλούσα. Μου έδωσε δύο χαστούκια και με έσπρωξε, ενώ με είχαν βάλει σε ένα δωμάτιο μόνη μου. Επίσης μας έβαζαν να κάνουμε δουλειές βαριές, αντρικές. Έφερναν σακιά με πατάτες, λάδι, μπετόν και ήταν πάρα πολύ βαριά. Ο γιατρός μου είπε ότι ίσως να μη μπορώ να κάνω παιδί αν θελήσω. Σκέφτομαι να κινηθώ νομικά», είπε στην κάμερα του STAR.

Η ίδια κατήγγειλε πως μία παιδαγωγός της Κιβωτού χτυπούσε μια 7χρονη μικρούλα με νοητική στέρηση επειδή το παιδάκι έκλαιγε…

Όταν ενηλικιώθηκε κι έφυγε από τη δομή, η νεαρή κοπέλα ένιωσε πως λυτρώθηκε, αφού η Κιβωτός φαίνεται πως δεν έγινε για εκείνη σανίδα σωτηρίας, αλλά φυλακή.

Πηγή: Newsit

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου