Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Κιβωτός του Κόσμου: Ο μάρτυρας που «καίει» τον πατέρα Αντώνιο – «Μπήκα στο δωμάτιο και τους είδα μαζί»

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για την «Κιβωτό του Κόσμου» και τα όσα τραγικά φαίνεται να βίωναν τα φιλοξενούμενα παιδιά σε δομές της Οργάνωσης.

Μιλώντας αποκλειστικά στο LIVE NEWS, ο φίλος του 19χρονου που άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου περιγράφει την στιγμή που μπήκε στο δωμάτιο και είδε τον 19χρονο μαζί με στέλεχος της δομής.

«Τον Ιούλιο του 2021, όταν ήρθε το παιδί με αυτό το στέλεχος, πάνω στη Χίο που διέμενα και εγώ εκεί, τότε αρχίσαμε να συνομιλούμε συνήθως κάθε βράδυ ή στη δουλειά που ήμασταν μαζί τα λέγαμε. Εγώ τον έβλεπα παλιότερα στα social media με ακριβά ρούχα, ρολόγια, κινητά, λεφτά.

»Εγώ τον πείραζα πάντα σχολιάζοντας ‘έλα, τα πας μια χαρά, είσαι στην χλιδή’. Εκείνος γελούσε και έλεγε ‘αδελφέ, δεν είναι έτσι όπως τα λες, θα δεις’. Αυτά δε μου τα είπε στα social, μου τα είπε από κοντά. Μου λέει ‘ ξέρεις ότι η μητέρα μου είναι πάρα πολύ χάλια, μέχρι και στην τουαλέτα που πηγαίνει κυκλοφορεί με οξυγόνο, ξέρεις ότι μας έδωσε ένα σπίτι που μένει εκεί πέρα η μητέρα μου, ο αδερφός μου, μπήκε και εκείνος μεγάλος και δουλεύει στην ‘Κιβωτό’ κάτω στην αποθήκη των τροφίμων’.

»(…)Λέει ‘αυτό το στέλεχος δεν είναι έτσι όπως τα ξέρεις και το φαντάζεσαι’ και λέω ‘τι θες να πεις;’ ‘ε να, τι να σου πω’ λέει. ‘Από τότε που πήγα στον Βόλο άρχισε σιγά σιγά, παραγνωριστήκαμε δηλαδή, ξεκίνησε να με εκμεταλλεύεται’. Λέω ‘με ποια έννοια;’. λέει ‘ότι ρε φίλε ερχόταν πιο κοντά μου, με πλησίαζε. Πηγαίναμε για θάλασσα, έβαζε έτσι καμιά δεκαριά το χέρι του από μέσα από το μαγιό μου. Μετά εγώ ξεκίνησα να πηγαίνω στο δωμάτιό του, να του βγάζω τα παπούτσια, τις κάλτσες, την άλλη μέρα να του τα ξαναβάζω. Να του κάνω μασάζ, τέτοια πράγματα. Έβγαζε τα ρούχα μου, με χάιδευε παντού. Με έβαζε να κοιμάμαι πάνω στο μπούτι του κοντά στο μόριό του.

»Όταν ήρθαν στη Χίο και εγώ ήμουν, μιλούσα με τον … συνέχεια. Αυτό το στέλεχος, μας έβλεπε ότι συνέχεια ήμασταν μαζί (…). Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι ένα βράδυ τον έπιασε και του είπε ότι ‘ξέρεις κάτι με τον … κομμένη η παρέα γιατί ζηλεύω’. Και μετά ήρθε και μου το είπε και του λέω ‘τι λέει ρε φίλε’. Για τους επόμενους μήνες δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε γιατί μας το είχε κόψει γιατί ζήλευε. Εμένα με είχε από το πρωί μέχρι το βράδυ στην κουζίνα, μετά την άλλη μέρα με έβαλε να ξυπνάω 6 η ώρα, να πηγαίνω στο βουνό, να σκάβω, να σπάμε πέτρες’».

Όπως σημειώνει ο ίδιος: «Είμαι αυτόπτης μάρτυρας, έχω δει… το έχω δει με τα μάτια μου. Περίπου 12 – 13 Αυγούστου εκεί πέρα, εγώ πάντα κάθε βράδυ ήμουν στην κουζίνα, μου έδωσαν διαταγή ότι ήρθε αυτό το στέλεχος βάλε φαγητό στον δίσκο και πήγαινέ του τα. Λέω ‘πού να το πάω, δε θα έρθει στην τραπεζαρία;’, και μου είπαν ‘όχι, στο δωμάτιό του’.

»Το πήγα, έκλεισα και την κουζίνα, ήταν περίπου 23.00. εγώ πήγα, δεν χτύπησα την πόρτα, μπήκα μέσα και αυτό που είδα μετά δεν είχε προηγούμενο. Πήγα σε αυτό το στέλεχος και το παιδί, δηλαδή τον φίλο μου. Ο φίλος με λίγα λόγια είχε (…) αυτού τ9ου στελέχους.

»Μετά όμως αυτό κράτησε περίπου 3 – 4 δευτερόλεπτα. Εγώ κατάλαβα ότι με είδε, μετά έκλεισα. Κάθομαι απ’ έξω 3 – 4 λεπτά, συνειδητοποιώ τι είχε γίνει. Είχα κατακοκκινίσει. Μετά χτυπάω λέει ‘ποιος’ λέω ‘το φαγητό’ λέει ‘μισό λεπτό’ και έρχεται, ανοίγει, του σερβίρω και είπα καληνύχτα. Βγαίνω, λέω ‘δεν είμαι τρελός, θα κάτσω να δω μέχρι τέλους’. Να βγει ο φίλος μου γιατί όταν μπήκα μέσα τον είδα. Όταν μπήκα μέσα τη δεύτερη φορά, δεν τον είδα εκεί. 

Δειτε το βιντεο εδω

Την πρώτη φορά τον είχα δει να κάνει αυτό το πράγμα. (…) Μετά πήγα και λέω ‘φίλε δεν ξέρω τι να πω, έχω τρελαθεί’ και μου είπε ‘γιατί κάνεις έτσι’ λέω ‘ γιατί σε είδα μέσα στο δωμάτιο εσύ δεν ήσουν;’ λέει ‘όχι ρε δεν ήμουν εγώ, ήμουν στην κουζίνα’. Το πρωί ήρθε από μόνος του του και μου είπε ‘στα έλεγα εγώ».

Πηγή: Mega – Live News

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου