Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Δεν με ένοιαζε ποτέ τι θα πει ο κόσμος για τη μητρότητα»

"Η μητρότητα ήταν άλλος τομέας, δεν ήταν δικός μου τομέας αυτός. Το ήξερα αυτό από μικρή", λέει η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και η Φαίη Σκορδά έκαναν μια γυναικεία κουβέντα στο Πρωινό μας την Τετάρτη και το θέμα της μητρότητας συμπεριλήφθηκε στη συζήτησή τους.

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε αρχικά:

«Είμαι πολύ σκληρή για να πεθάνω, δεν το έβαζα και κάτω. Οπότε, το τι έκανα ήταν δικό μου και έλεγα ηρέμησε τώρα, θα έρθει κάποια στιγμή που θα τα βρεις όλα. Έχε 3 πράγματα μπροστά σου, όχι 23, αυτό μας τρώει. ότι πρέπει όλα μας τα όνειρα και ωραίες γυναίκες και καλές μάνες και σωστές οικογενειάρχησες και σύζυγοι και σύντροφοι και να ταξιδέψουμε και να ντυθούμε και να στολιστούμε και να μαγειρεύεις και να οδηγείς… Ε, όχι ρε παιδιά»!

Στη συνέχεια, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ εξομολογήθηκε: «Η μητρότητα ήταν άλλος τομέας, δεν ήταν δικός μου τομέας αυτός. Το ήξερα αυτό από μικρή. Εγώ δεν έβαλα στο μυαλό μου τι λέει ο κόσμος γι’ αυτά τα πράγματα γιατί είναι πολύ προσωπικά και πολύ σημαντικά. Είχα από μικρή ωριμότητα σε αυτό το θέμα. Πάντα εμπιστευόμουν τους ανθρώπους που αγαπούσαν και ήθελαν να κάνουν οικογένεια. Από την άλλη, εγώ ήξερα ότι ήμουν σε έναν άλλο τομέα και δεν με επηρέαζε αυτό».

πηγη


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου