Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Κώστας Τσουρός για GNTM: «Βγαίνει ο Σωφρονίου και λέει ότι σβήνει το body shaming, είναι τουλάχιστον ψωνίστικο»

Ο Κώστας Τσουρός σχολίασε το χθεσινό επεισόδιο του GNTM και την επίμαχη φωτογράφηση στην πισίνα

Έξαλλος έγινε ο Κώστας Τσουρός σχολιάζοντας το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM και την επίμαχη φωτογράφηση των κοριτσιών με μπικίνι στην πισίνα. 

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην ατάκα του Τάσου Σωφρονίου ότι μέσω αυτής της φωτογράφησης βάζουν τέλος στο body shaming.

«Έχετε καταλάβει ότι από χθες έχει σβήσει το body shaming, έτσι; Πραγματικά βγαίνει ο Σωφρονίου και λέει καταλαβαίνετε ότι σβήνουμε το body shaming ever; Δηλαδή περιμέναμε το GNTM για να σβήσουμε το body shaming. Είναι τουλάχιστον ψωνίστικο και υπερφίαλο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος και πρόσθεσε: «Νομίζουν ότι επιτελούν κάποιο κοινωνικό έργο εκεί. Δεν έχουν καταλάβει ότι κάνουν απλά ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα. Μην τρελαθούμε κιόλας».

Επί του θέματος αναφέρθηκε και ο Βασίλης Γρηγορόπουλος που από τη δική του πλευρά σχολίασε: «Παρέμβαση-σοκ στην κοινωνία. Αναρωτιέμαι βέβαια εγώ πώς ένα πρόγραμμα που λέει μεγάλες κουβέντες εκμεταλλεύεται τη γυμνή όψη των κοριτσιών σε τέτοιο βαθμό. Κάνε αυτό που κάνεις τηλεοπτικά με χαρά και άσε τα περιτυλίγματα».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου