Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Λευτέρης Κιντάτος: «Είχα φτάσει σχεδόν 200 κιλά, κατάλαβα ότι ήμουν άρρωστος»

"Πέρασα δυόμισι με τρία χρόνια μόνο με κολοκύθια, αγγούρια, κοτόπουλο και νερό" τόνισε ο Λευτέρης Κιντάτος.

Ο Λευτέρης Κιντάτος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» την Τετάρτη στο OPEN. 

Μέσα σε όλα, ο γνωστός τραγουδιστής και μουσικός μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή του, τα πολλά παραπανήσια κιλά και την απόφαση να τα αφήσει πίσω του.

Ειδικότερα, ο Λευτέρης Κιντάτος εξομολογήθηκε πως «υπήρξαν δύσκολες στιγμές όπως με την απώλεια του πατέρα μου αλλά δεν χρειάζομαι και μια απώλεια πατέρα για να συγκινηθώ εγώ γενικά. Συγκινούμαι ακόμα και με τις διαφημίσεις. Δηλαδή μια ελληνική ταινία δεν την βγάζω χωρίς κλάμα. Έχω περάσει και στιγμές που δεν είχα να πάρω ούτε τσιγάρα».

«Σε μια περίοδο της ζωής μου είχα φτάσει σχεδόν τα 200 κιλά. Ήμουν 198 κιλά. Περίπου πριν από δέκα χρόνια. Πήρα όμως μια απόφαση, κατάλαβα ότι ήμουν άρρωστος γιατί καλώς ή κακως όποιος έχει αυτά τα κιλά είναι άρρωστος και πέρασα δυόμισι με τρία χρόνια μόνο με κολοκύθια, αγγούρια, κοτόπουλο και νερό».

«Προτείνω όποιος θέλει να το κάνει να πάει σε κάποιον ειδικό. Εγώ το έκανα μόνος μου . Θέλει πολύ προσήλωση και είναι πάρα πολύ δύσκολο. Έχασα σχεδόν 80 κιλά και τώρα με τον κορονοϊό, που είχαμε διαδρομή από το ψυγείο ως τον καναπέ, πήρα περίπου 15 κιλά πίσω και είμαι στον διάδρομο της κατηφόρος» πρόσθεσε, ακόμα, ο Λευτέρης Κιντάτος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου