Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Λεωνίδας Μαράκης: «Έχω μείνει απλήρωτος, είχαν το θράσος να μου πουν να βάλω κι από την τσέπη μου»

«Έχω φτάσει σε σημείο να μην έχω χρήματα να πληρώσω το ενοίκιο μου και να ζητήσω τη βοήθεια των δικών μου», λέει ο Λεωνίδας Μαράκης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Ευσταθίου έδωσε ο Λεωνίδας Μαράκης.

Ο ηθοποιός μίλησε για το ρόλο του Γιώργου Μπόγρη που υποδύεται στο Μαύρο Ρόδο, για τα παιδικά του χρόνια, αλλά και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει.

«Ο Γιώργος Μπόγρης είναι δημοτικός σύμβουλος με πολλές φιλοδοξίες, θα μπορούσε να πατήσει επί πτωμάτων για τους στόχους του. Δεν έχω ούτε ένα κοινό στοιχείο με τον ρόλο μου! Όσο διαβάζεις τα σενάρια βρίσκεσαι προ εκπλήξεως.

Αυτό που θα δούμε από τον ρόλο μου κινείται σε δύο άξονες: στα κτήματα που είχε ο Σαράντος και στη σχέση του με την ηγουμένη και ένα θαύμα. Είμαι και στη σεναριακή ομάδα του Γιώργου Κρητικού, μου άρεσε πολύ η πρόταση αυτή», είπε αρχικά ο Λεωνίδας Μαράκης.

Ο Λεωνίδας Μαράκης είπε στη συνέχεια: «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα να γίνω ηθοποιός. Ήμουν ένα παιδί που έλεγε συνέχεια ψέματα, έφτιαχνα ιστορίες και τις έλεγα στους φίλους μου. Οι γονείς μου χώρισαν και ήρθα στα 12 μου στην Αθήνα με τη μητέρα μου».

Κλείνοντας, ο Λεωνίδας Μαράκης είπε: «Έχω δουλέψει μπαρ, σερβιτόρος, πωλητής ρούχων και παπουτσιών. 

Δειτε το βιντεο εδω

Έχω μείνει απλήρωτος από δουλειά και χωρίς να υπάρχει δικαιολογία και είχαν και το θράσος να μου πουν να το πάμε και επόμενη χρονιά και να βάλω κι από την τσέπη μου. Έχω φτάσει σε σημείο να μην έχω χρήματα να πληρώσω το ενοίκιο μου και να ζητήσω τη βοήθεια των δικών μου».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου