Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Λύγισε η Δέσποινα Μοιραράκη στον Λιάγκα: «Πονάω πάρα πολύ, υποφέρω βαθιά μέσα μου»

«15 μέρες έκανα γυρίσματα γνωρίζοντας ότι είναι οι τελευταίες μέρες. Κι όμως έβγαινα στο γυαλί, γέλαγα, μίλαγα χωρίς να ξέρει κανείς τίποτα», λέει η Δέσποινα Μοιραράκη.

Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν σήμερα η Δέσποινα Μοιραράκη. Η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια συγκινημένη μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για την απώλεια του συζύγου της.

«Ήταν επιθυμία του Γιάννη να μη μάθει κανείς τίποτα για την υγεία του. Πονάω πάρα πολύ για αυτό το θέμα, υποφέρω βαθιά μέσα μου, δεν νιώθω ακόμα έτοιμη, στο λέω και συγκινούμαι, να μπορώ να πω περισσότερα γι’ αυτό. Θέλω πραγματικά να το σεβαστείς, είναι τεράστιος ο πόνος Γιώργο.

Ο Γιάννης ήταν ένα δώρο στη ζωή μου. Και πρέπει να αποδεχτώ αυτή τη στιγμή πως αυτό το δώρο δεν το έχω. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα την απώλειά του. Μου λείπει πάρα πολύ. Και τώρα που είμαι εδώ νομίζω ότι θα με πάρει στο τηλέφωνο», είπε αρχικά η Δέσποινα Μοιραράκη.

Η Δέσποινα Μοιραράκη είπε στη συνέχεια: «Η ζωή συνεχίζεται με οποιδήποτε κόστος κι αν έχει αυτό. Είμαι υποχρεωμένη να προχωρήσω μπροστά γιατί έχω τρία παιδιά που στέκονται από μένα, μια τεράστια επιχείρηση και τώρα έχω κι ένα Cash or Trash. 15 μέρες έκανα γυρίσματα και πήγαινα από το πρωί μέχρι το βράδυ και να ξέρω ότι είναι οι τελευταίες μέρες. Κι όμως έβγαινα στο γυαλί, γέλαγα, μίλαγα χωρίς να ξέρει κανείς τίποτα».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου