Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Μαριάννα Τουμασάτου για Γιώργο Κιμούλη: «Δεν θεωρώ ότι η Ζέτα Δούκα έχει πει ψέματα»

"Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, αυτό ξέρω εγώ", λέει χαρακτηριστικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

Η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό την Πέμπτη και όταν ο Γιώργος Λιάγκας την ρώτησε για την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη και της Ζέτας Δούκα, ηθοποιός πήρε πολύ συγκεκριμένη θέση.

«Δεν μπορώ να έχω άποψη για το που και τι μπορεί να έχει δουλέψει κάποιος ηθοποιός. Εγώ έχω ταχθεί  εδώ και πολλά χρόνια υπέρ των ανθρώπων που έχουν υποστεί οποιαδήποτε κακοποίηση και παραμένω σε αυτή τη θέση. Τα υπόλοιπα δεν είναι δική μου δουλειά.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, αυτό ξέρω εγώ. Όταν υπάρχουν πολλά άτομα τα οποία λένε κάτι, δεν θεωρώ ότι έχουν αποφασίσει απλά και μόνο να κατηγορήσουν το όνομα και την εικόνα ενός ηθοποιού, ενός οποιουδήποτε ανθρώπου. Από εκεί κι έπειτα, τα υπόλοιπα θα κριθούν στην ώρα τους», είπε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

«Δεν θεωρώ ότι η Ζέτα έχει πει ψέματα, αν με ρωτάτε, αλλά δεν ήμουν παρούσα για να μπορώ να το δηλώσω. Έχω μιλήσει με τη Ζέτα κατ’ επανάληψη. Είναι ένα πλάσμα που κοινωνικά είναι πολύ ηχηρό, είναι πολύ δυναμικό πλάσμα και συζητάω μαζί της για πάρα πολλά πράγματα. Αυτό το πράγμα το έχουμε συζητήσει…», σημείωσε η Μαριάννα Τουμασάτου για την Ζέτα Δούκα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου