Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

Ματίνα Νικολάου: «Δεν νομίζω να έχει μιλήσει ο Νίκος Μουτσινάς με τον Alpha»

«Για μένα δεν έχει κάποια αλλαγή αυτή η τηλεοπτική χρονιά, περνάμε εξίσου ωραία και το διασκεδάζουμε πάρα πολύ», λέει η Ματίνα Νικολάου.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη έδωσε συνέντευξη η Ματίνα Νικολάου. 

Η ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, για το Καλό Μεσημεράκι, αλλά και για τον Νίκο Μουτσινά και τον Alpha.

«Για μένα δεν έχει κάποια αλλαγή αυτή η τηλεοπτική χρονιά, περνάμε εξίσου ωραία και το διασκεδάζουμε πάρα πολύ. Δεν ξέρω αν έχει μιλήσει με τον Alpha ο Νίκος, δεν νομίζω να έχει μιλήσει. Δεν ξέρω τι θα συμβεί. Εγώ με χαρά θα συνεχίσω, με λύπη θα σταματήσω, αλλά σίγουρα θα είναι για να κάνουμε κάτι άλλο καλύτερο. Οπότε, θα δούμε, ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς νομίζω για να το συζητάμε.

Το Καλό Μεσημεράκι, πέμπτος χρόνος τώρα, καθημερινό και live σίγουρα έχει μια κόπωση, την οποία θα προτιμούσα στη ζωή μου να τη βγάλω. Την κόπωση, όχι την εκπομπή και αυτό που περνάμε, γιατί περνάμε πάρα πολύ ωραία. Θα δούμε όμως, δεν ξέρω», είπε αρχικά η Ματίνα Νικολάου.

Δειτε το βιντεο εδω

Κλείνοντας, η Ματίνα Νικολάου ανέφερε: «Θα ήθελα να έχω την πολυτέλεια ένα χρόνο να κάτσω σπίτι μου και να ασχοληθώ μόνο με το παιδί μου. Αλλά επειδή αυτό δεν μπορώ να το κάνω, ότι έρθει και μου κάνει κλικ, θα κάνω αυτό».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου