Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Μεγακλής Βιντιάδης: «Τα «είχε πάρει στο κεφάλι», έβγαλε τα παπούτσια της και τα πέταξε»

"Η Ελένη Μενεγάκη είδε το γεγονός, αλλά πολύ ψύχραιμα «έδωσε» τόπο και συνέχισε την παρουσίαση" ανέφερε ο Μεγακλής Βιντιάδης.

Ο Μεγακλής Βιντιάδης θυμήθηκε μέσα από το Πάμε Δανάη στιγμές από τα καλλιστεία του 1997, των οποίων είχε αναλάβει την σκηνοθεσία.

«Αυτό που θυμάμαι εκείνη την εποχή είναι μια κοπέλα που τα «είχε πάρει στο κεφάλι», έβγαλε τα παπούτσια της και τα πέταξε. Πίστευε ότι θα ήταν η νικήτρια», είπε αρχικά ο γνωστός σκηνοθέτης.

«Η Ελένη Μενεγάκη είδε το γεγονός, αλλά πολύ ψύχραιμα «έδωσε» τόπο και συνέχισε την παρουσίαση. Την ώρα που πέταξε το παπούτσι η Βασιλική Μαστοροπούλου, σχεδόν όλες οι κοπέλες, το κοινό και η κριτική επιτροπή τα ”έχασαν”. Θεωρώ την αντίδρασή της άστοχη», πρόσθεσε.

«Όταν η τηλεόραση μεταδίδει τέτοιες μεγάλες εκδηλώσεις, πρέπει να τα δείχνει όλα. Το ότι το έδειξα, έδειξε και τον χαρακτήρα της κοπέλας. Αυτά που έλεγαν τότε, ότι ο διαγωνισμός ήταν στημένος, δεν είναι αλήθεια. Τα αποτελέσματα σε κάθε εμφάνισης, έβγαιναν ζωντανά στην οθόνη», ξεκαθάρισε σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούσαν περί στησίματος του show.

Για την εξαγριωμένη διαγωνιζόμενη, ο Μεγακλής Βιντιάδης ανέφερε πως, «έβγαινε σε διάφορες εκπομπές και έλεγε ότι θα κάνει μηνύσεις. Κάποια στιγμή βγήκα στον αέρα και της είπα: «γιατί δεν κάνεις μήνυση;». Δεν έκανε μήνυση, αλλά κατηγορούσε ανθρώπους. Φώναζε ότι ήταν αδικημένη και ότι ήταν στημένος ο διαγωνισμός».

Δειτε το βιντεο εδω

«Υπήρχαν και άλλες κοπέλες σε άλλους διαγωνισμούς που έλεγαν τα ιδιά πράγματα, απλά δεν πέταξαν παπούτσια», είπε κλείνοντας ο σκηνοθέτης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου