Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Μελέτης Ηλίας: «Έχουμε φτάσει κοντά στον χωρισμό αμέτρητες φορές»

"Πήγαμε σε σύμβουλο γάμου και βοήθησε και πάρα πολύ", εξομολογείται ο Μελέτης Ηλίας.

Ο Μελέτης Ηλίας μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και την Ελένη Ευσταθίου για τη δήλωση που είχε κάνει για τη χρήση ουσιών, αλλά και για το πόσες φορές έχουν φτάσει κοντά στον χωρισμό με τη σύζυγό του.

«Η δήλωση που έκανα ήταν για το πόσο μεγάλη βλακεία ήταν που έκανα χρήση ναρκωτικών ουσιών. Πόσο τυχερός στάθηκα, που κάποιος στη θέση μου θα μπορούσε με τα ίδια βήματα να καταλήξει εκεί που καταλήγουν οι 9 στους 10 σε αυτές τις περιπτώσεις. Το είπα τελείως αποτρεπτικά από τον οποιονδήποτε θα του περνούσε από το μυαλό να κάνει κάτι τέτοιο.

Το μήνυμα που ήθελα να περάσω ήταν ότι ήμουν βλάκας και έκανα κάτι που ήμουν πολύ τυχερός και τη γλίτωσα, τη σκαπούλαρα.

Ήταν τόσο δυνατή η απόφαση και ξαφνικά σταμάτησα τα πάντα. Μπήκα σε μια άλλη ρότα», εξομολογήθηκε ο Μελέτης Ηλίας.

«Έχουμε φτάσει κοντά στον χωρισμό αμέτρητες φορές. Νομίζω ότι το κλειδί σε αυτή την ιστορία είναι να κάνεις ένα βήμα πίσω, να παίρνεις τον χρόνο σου και να σκέφτεσαι στη στιγμή της έντασης να μη λειτουργείς με το ένστικτο αλλά με το μυαλό. 

Δειτε το βιντεο εδω

Θέλει υποχώρηση και κυρίως από εμάς τους άνδρες που είμαστε πιο οξύθυμοι. Πήγαμε σε σύμβουλο γάμου και βοήθησε και πάρα πολύ», ανέφερε ο Μελέτης Ηλίας.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου