Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Μέμος Μπεγνής: «Είπα αποκλείεται να υπάρχει τέτοιος άνθρωπος και να περπατάει ανάμεσά μας»

«Έχω αντιμετωπίσει μόνο 3 φορές τοξικές συνεργασίες. Από δύο συνεργασίες σε θέατρο έχω αποχωρήσει, πριν ανέβουν», λέει ο Μέμος Μπεγνής.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε ο Μέμος Μπεγνής.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το έργο «Μπεντ» και τα ηχηρά μηνύματα της παράστασης, τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού και την επιθυμία να παρουσιάσει μια εκπομπή.

«Είμαι ενθουσιασμένος που συμμετέχω στην παράσταση “Μπεντ”. Στα 25 μου χρόνια στην υποκριτική, δεν έχω κάνει κάτι παρόμοιο και τόσο δύσκολο. Ο σκηνοθέτης μας, Πέτρος Ζούλιας, με σκέφτηκε γι’ αυτό το ρόλο, ενώ οι προτάσεις που είχα πάντα ήταν ελαφρύ θέατρο και μιούζικαλ.

Αν και το έργο γράφτηκε το 1979 και μιλάει για το 1935, αυτά που πραγματεύεται υπάρχουν μέχρι σήμερα. Ο έρωτας μεταξύ δύο ανδρών στο στρατόπεδο του Νταχάου είναι για να δείξουμε αυτές ακριβώς τις έννοιες που ζούμε μέχρι και σήμερα.

Υπήρχε σχόλιο σε δημοσίευμα για την αυτοκτονία του ομόφυλου ζευγαρίου στην Αρμενία που έλεγε “έχουμε τόσα προβλήματα ρε, πάτε καλά; Με τους ανώμαλους θα ασχολούμαστε;”. Είπα αποκλείεται να υπάρχει τέτοιος άνθρωπος και να περπατάει ανάμεσά μας και να έχει οικογένεια και να μεγαλώνει παιδιά, απαγορεύεται», είπε αρχικά ο Μέμος Μπεγνής.

Ο Μέμος Μπεγνής είπε στη συνέχεια: «Δεν μου έχει προταθεί ποτέ η παρουσίαση κάποιας εκπομπής, αλλά θα ήθελα πολύ να παρουσιάσω κάποιο τηλεπαιχνίδι γνώσεων ή ένα σόου. Δεν με τρόμαξε ποτέ η αναγνωρισιμότητα. Είναι μέρος της δουλειάς μας, ανοίγει πόρτες και δείχνει ο κόσμος την αγάπη του. Μου έχουν τύχει ακραία περιστατικά. Από το να έρθει θαυμάστρια στο καμαρίνι και να με φιλήσει στο στόμα, μέχρι μια κοπέλα να λέει ότι θα αυτοκτονήσει αν δεν βγούμε».

Κλείνοντας, ο Μέμος Μπεγνής είπε: «Έχω αντιμετωπίσει μόνο 3 φορές τοξικές συνεργασίες. Από δύο συνεργασίες σε θέατρο έχω αποχωρήσει, πριν ανέβουν. Παλιότερα ήμουν πολύ οξύθυμος και μιλούσα πολύ άσχημα, το έχω κατευνάσει πάρα πολύ πλέον. Δεν θέλω να αποκτήσω παιδιά γιατί ως χαρακτήρας δεν μου ταιριάζει. Είμαι ακόμα παιδί και δεν μου αρέσει το σπορ “μπαμπάς”».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου