Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

My Style Rocks: Το «όχι» της Τάμτα και τα ονόματα που συζητούνται

Ποια πρόσωπα βολιδοσκοπούνται για την κριτική επιτροπή του My Style Rocks;

Το My Style Rocks φαίνεται ότι έχει βάλει πλώρη για την επιστροφή του στις οθόνες μας στις αρχές του 2023 και η ονοματολογία έχει ήδη ξεκινήσει. 

Υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό για την παρουσιάστρια και αρκετά επιμέρους για την κριτική επιτροπή.

Όσον αφορά στο θέμα της παρουσίασης, οι φήμες τις τελευταίες μέρες ήθελαν την Τάμτα να βρίσκεται πολύ κοντά. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, η μόδα και το στυλ είναι ταυτόσημα και φυσικά μπορούμε να σκεφτούμε όλους του λόγους που η παραγωγή της έκανε αυτή την πρόταση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, σε συνάντηση της Τάμτα με την Acun Media, το βράδυ της Δευτέρας, η τραγουδίστρια φαίνεται να αρνήθηκε ευγενικά την συμμετοχή της στο My Style Rocks τόσο ως παρουσιάστρια, όσο και ως κριτής.

Η Τάμτα, όπως μαθαίνουμε, εξήγησε ότι προτιμά να επικεντρωθεί στην μουσική που ετοιμάζει και πιο συγκεκριμένα στο album που αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη. Ενώ, στο ίδιο πλαίσιο, δήλωσε την πρόθεση της να συνεργαστούν σε κάποιο μουσικό show στο μέλλον. Η ομάδα παραγωγής που τυχαίνει να είναι η ίδια με αυτή του Super Idol, το show που ανέδειξε την Τάμτα, έχει διατηρήσει εξαιρετική σχέση με την δημοφιλή καλλιτέχνιδα και fashion icon και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη νέα χρονιά που θα συζητήσουν ξανά όλες τις πιθανές προοπτικές.

Στο μεταξύ, ανάμεσα στις προτάσεις που έγιναν για τα πρόσωπα της κριτικής επιτροπής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, είναι και το όνομα του Γιώργου Ντάβλα, του γνωστού pr manager.

Σχετικά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, οι σκέψεις που υπάρχουν αφορούν πλέον για θέση κριτή στο παιχνίδι, καθώς θεωρείται ότι είναι κάτι που της ταιριάζει περισσότερο από την παρουσίαση. Η πιθανότητα να δούμε την Έλενα Χριστοπούλου μάλλον απομακρύνεται λόγω του «Πρωινό μας», ενώ έπεσε και η… ανατρεπτική ιδέα για τη Σοφία Χατζηπαντελή.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου