Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Νίκος Ορφανός: «Δεν είναι δική μου ευθύνη να πάει καλά το Εκτός Υπηρεσίας»

"Εγώ υπερασπίζομαι έναν ρόλο" υπογράμμισε ο Νίκος Ορφανός.

Με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Άσπρο πάτο» μίλησε ο Νίκος Ορφανός στην κάμερα του Breakfast@Star το πρωινό της Τετάρτης. 

Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο πρόωρο τέλος της κωμικής σειράς «Εκτός υπηρεσίας», την διαδρομή στην τηλεόραση αλλά και την σκέψη της υιοθεσίας.

Ειδικότερα, ο Νίκος Ορφανός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στην τηλεόραση δεν παίρνεις ποτέ το κασέ που θέλεις, πάντα θέλεις κάτι παραπάνω. Αξιοπρεπέστατα αμοίφθηκα. Κάνω αυτή τη δουλειά 33 χρόνια και μόνο ένα καλοκαίρι βιοπορίστηκα από άλλη δουλειά γιατί τότε ο δάσκαλος μου είχε στραβώσει μαζί μου και με άφησε εκτός οπότε πήγαινα και δούλεψα στη λαχαναγορά του Ρέντη. Ξεφόρτωνα φορτηγά».

Όσον αφορά την κωμική σειρά «Εκτός υπηρεσίας» στην οποία και πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν, ο Νίκος Ορφανός εξομολογήθηκε πως «δεν είναι δική μου ευθύνη να πάει καλά η δουλειά. Εγώ υπερασπίζομαι έναν ρόλο και για αυτόν είμαι υπεύθυνος. Από ότι μου είχαν πει, ήταν να γίνουν περίπου 60 επεισόδια και τώρα μας είπαν ότι θα φτάσει περίπου στα 40».

«Κάποια στιγμή είχαμε σκεφτεί με τη σύζυγο μου, φευγαλέα, να προχωρήσουμε σε μια υιοθεσία. Αυτό όμως είναι πάρα πολύ δύσκολο. Είναι πιο εύκολο να υιοθετήσει ένα ζευγάρι παιδάκι από χώρα της Αφρικής παρά από την Ελλάδα» συμπλήρωσε ο ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου στο STAR,

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου