Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης απαντά για την Τζένη Μελιτά: «Από πού κι ως πού είναι σεξιστικό;»

"Η ελευθερία του λόγου είναι πολύ σπουδαίο πράγμα και έχει χυθεί αίμα για να μιλάμε ελεύθεροι", λέει ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Ο Ρένος Χαραμπίδης κατά τη διάρκεια της πρόσφατης εμφάνισής του στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν“, ζήτησε από τον Φώτη Σεργουλόπουλο να μην τον διακόπτει.

Η Τζένη Μελιτά είπε πως ο καλεσμένος έχει δίκιο και πρέπει να ολοκληρώσει και τότε ο ηθοποιός είπε τη φράση: «Θα ήθελα να είσαι υπεύθυνη για να ολοκληρώσω». Αυτή η φράση έφερε σε άβολη θέση την Τζένη Μελιτά, η οποία του απάντησε πως αυτό που είπε αγγίζει τα όρια του σεξιστικού.

Μιλώντας στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και την Φαίη Φώτου, ο Ρένος Χαραλαμπίδης είπε: «Από που κι ως που είναι σεξιστικό; Ο καθένας μπορεί να μεταφράζει όπως θέλει τα λόγια. Και καλημέρα μπορώ να σου πω και εσύ να πεις μετά ότι σου την έπεσα.

Η ελευθερία του λόγου είναι πολύ σπουδαίο πράγμα και έχει χυθεί αίμα για να μιλάμε ελεύθεροι. Ο δημόσιος λόγος είναι ένας λόγος που έχει συνέπειες γι’ αυτό οφείλουμε να προσέχουμε πολύ τους χαρακτηρισμούς. Εγώ δεν έκανα χαρακτηρισμούς και φυσικό είναι να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου με τρόπο που να μην προσβάλλω τον άλλο, λέγοντας αυτό που πιστεύω».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου