Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Ορέστης Τζιόβας: «Μίλησα ανοικτά για τις επιλογές μου για να βάλω ένα λιθαράκι στην προοδευτικότητα»

«Το κομμάτι των απαγορευμένων ουσιών δεν με έχει στιγματίσει, βγήκα πιο δυνατός», λέει ο Ορέστης Τζιόβας.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Άννα Ζηρδέλη έδωσε συνέντευξη ο Ορέστης Τζιόβας.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τους εθισμούς, τον τρόπο που τους ξεπέρασε, το διαζύγιο, την επιθυμία να αποκτήσει παιδί και την ψυχοθεραπεία.

«Φέτος πήρα εγώ τηλέφωνο, είπα έμαθα πως ετοιμάζεται το σίριαλ, σας ενδιαφέρει να συνεργαστούμε; Τα νούμερα τηλεθέασης τα βλέπω λίγο. Έχω υπάρξει και σε σειρά που έχει κοπεί. Είχα δεχθεί πρόταση παλιά για τηλεπαιχνίδι και αρνήθηκα. Πέρυσι ήρθε ξανά και δεν προχώρησε. Τις κακές κριτικές τις λατρεύω, εκτός αν είναι κακεντρεχείς. Κάποιος είχε γράψει για εμένα “τι δουλειά έχει αυτός στο θέατρο; Γιατί είναι ηθοποιός ο Τζιόβας;”», είπε αρχικά ο Ορέστης Τζιόβας.

Ο Ορέστης Τζιόβας είπε στη συνέχεια: «Αν μου βρείτε νύφη, φυσικά θα ξαναπαντρευόμουν. Δεν απογοητεύτηκα, έγινε ξαφνικά, δεν μου αρέσει να μετανιώνω. Έχω σκεφτεί να αποκτήσω παιδί, όπως διάβασα, θα ήθελα να το μάθω πως να σκέφτεται και όχι τι να σκέφτεται».

Μεταξύ άλλων ο Ορέστης Τζιόβας αναφέρθηκε στην ψυχοθεραπεία που τον έχει βοηθήσει πάρα πολύ: «Έχω κάνει άλματα με την ψυχοθεραπεία, το χρειάζονται όλοι οι άνθρωποι αυτό. Μίλησα ανοιχτά για τις επιλογές μου, για να βάλω ένα λιθαράκι στην προοδευτικότητα. Είναι πράγματα τα οποία μας καίνε και είναι ωραίο να μιλάμε για αυτά».

Δειτε το βιντεο εδω

Κλείνοντας, ο Ορέστης Τζιόβας είπε: «Το κομμάτι των απαγορευμένων ουσιών δεν με έχει στιγματίσει, βγήκα πιο δυνατός. Δεν είναι ο εθισμός, η εξάρτηση είναι το πρόβλημα και από τις ουσίες αλλά και από το αλκοόλ. Αν είχα νοσηλευτεί ή αν είχα κινδυνεύσει, αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα ήμουν και πιο γρήγορος».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου