Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Ορφέας Αυγουστίδης: «Ο Σασμός θα έρθει με το σμίξιμο κάποιων ανθρώπων, δεν ξέρω αν θα είναι γάμος»

"Είναι ωραίο να τελειώνεις εκεί που πρέπει και η άποψή μου είναι ότι ο Σασμός πρέπει να τελειώσει στην κορύφωσή του" δηλώνει ο Ορφέας Αυγουστίδης

Ο Ορφέας Αυγουστίδης βρέθηκε στην εκδήλωση για τα θεατρικά Βραβεία Κοινού, τα οποία διοργάνωσε το περιοδικό Αθηνόραμα, όπου και βραβεύτηκε.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τις εξελίξεις στον «Σασμό» και απάντησε στο ενδεχόμενο να δούμε έναν γάμο ανάμεσα στον Αστέρη και την Αργυρώ, αλλά και μία τρίτη σεζόν της καθημερινής σειράς.

«Αν δεν βλέπατε ποτέ μαζί τον Αστέρη και την Αργυρώ, θα παίρνατε τα νούμερα που κάνει και θα μας τα βάζατε στη μασχάλη. Κάποια στιγμή, φαντάζομαι, θα τους δείτε ναι» δήλωσε ο ηθοποιός και στη συνέχεια απάντησε στο ενδεχόμενο ενός τηλεοπτικού γάμου: «Ο Σασμός θα έρθει με το σμίξιμο κάποιων ανθρώπων, δεν ξέρω αν θα είναι γάμος και δεν ξέρω τι θα πει σμίξιμο, αποδοχή η ερωτικό σμίξιμο».

Θα δούμε και τρίτη σεζόν για την επιτυχημένη σειρά του Alpha; Ο Ορφέας Αυγουστίδης απαντά: «Το τέλος δεν το ξέρω, ούτε και το αν θα έρθει τρίτη σεζόν. Αν θα ήθελα να το στηρίξω, είναι πολύ νωρίς για να σας απαντήσω, γιατί έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Είναι ωραίο να τελειώνεις εκεί που πρέπει και η άποψή μου είναι ότι ο Σασμός πρέπει να τελειώσει στην κορύφωσή του».

Δειτε το βιντεο εδω

Ο Ορφέας Αυγουστίδης αφιέρωσε το βραβείο του στη γυναίκα και στον γιο του.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου