Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Κώστας Κάππας: «Με έπαιρναν τηλέφωνο από τα δελτία ειδήσεων, δεν ήξερα τι να πω»

Ο Κώστας Κάππας μίλησε για την εποχή που υποδυόταν τον ομοφυλόφιλο και τον σάλο που είχε προκληθεί

Καλεσμένος της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» βρέθηκε ο Κώστας Κάππας. 

Ο γνωστός ηθοποιός κάθισε στον καναπέ και μίλησε στη Μπέτυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά για τη συμμετοχή του στη σειρά «Έρωτας φυγάς», τις τρέλες που έχει κάνει για τον έρωτα στη ζωή του αλλά και για τον περιβόητο ρόλο του ομοφυλόφιλου που έπαιξε στη σειρά «Κλείσε τα μάτια» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Σε ερώτηση του Δημήτρη Μακαλιά για την περίφημη σκηνή με το γκέι φιλί στη σειρά «Κλείσε τα μάτια» πριν από 20 χρόνια και το κατά πόσο θεωρεί πως η κοινωνία είναι σήμερα πιο ανοιχτή σε τέτοιες εικόνες, ο ηθοποιός απαντά: «Τα νέα παιδιά είναι σήμερα πιο απελευθερωμένα, γιατί ασχολούνται περισσότερο με το διαδίκτυο, έχουν περισσότερες προσλαμβάνουσες. Αλλά είναι μία συμπλεγματική κοινωνία, που ορίζεται από τη θρησκεία».

Περίμεναν τότε την έκταση που πήρε το θέμα; Ο Κώστας Κάππας ανέφερε: «Δεν νιώθαμε ότι κάναμε καμία επανάσταση. Για μένα ήταν απλά ένας ρόλος, δε μπορούσα να κάνω αλλιώς. Με έπαιρναν τηλέφωνο από τα δελτία ειδήσεων – να μην πω ονόματα δημοσιογράφων – και αναρωτιόμουν τι να πω; Ποια η διαφορά αν σκότωνα στον ρόλο μου ας πούμε;».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο ηθοποιός αποκάλυψε και ένα αστείο περιστατικό που του συνέβη όταν ήταν 18 χρονών. Όπως ανέφερε, είχε έρθει στην Αθήνα από το Αγρίνιο με το λεωφορείο για χάρη ενός εφηβικού έρωτα και μάλιστα την… πάτησε, αφού η μέρα και η ώρα του ραντεβού ήταν τελικά λανθασμένες.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου