Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Πάνος Μουζουράκης: Βάζει τέλος στις φήμες περί χωρισμού

Ο Πάνος Μουζουράκης απαντά σε όσα γράφονται για την προσωπική του ζωή

Ο Πάνος Μουζουράκης μετά το τέλος της παράστασης «Σκρουτζ» στην οποία πρωταγωνιστεί μίλησε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής απάντησε με τον δικό του τρόπο στα όσα γράφονται για την προσωπική του ζωή, βάζοντας τέλος στις φήμες περί χωρισμού.

«Κυκλοφορούν φήμες, κυκλοφορούν πολλές ιώσεις, κυκλοφορούν περίεργοι άνθρωποι στον κόσμο. Εγώ να διαψεύσω; Θα το ανακοινώσω επίσημα στη σελίδα μου στο Instagram. Eίμαι καλά. Αυτό δεν έχει σημασία; Είτε είσαι ελεύθερος είτε σε σχέση σημασία έχει να είσαι καλά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής και πρόσθεσε: «Δηλώνω ότι είμαι καλά. Αυτό δεν έχει την πιο μεγάλη σημασία; Αν ήθελα να μοιραστώ την προσωπική μου ζωή, θα την έβγαζα στα social media».

Την ώρα που ο τραγουδιστής και ηθοποιός έβγαινε από το Μέγαρο Μουσικής είχε μία ταυτόχρονη συνομιλία με τη μητέρα του μέσω βίντεοκλήσης, η οποία δέχθηκε με τη σειρά της ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους. «Εγώ δεν στεναχωριέμαι όταν χωρίζει ο Πάνος, αρκεί να περνάει ο ίδιος καλά» ήταν το σχόλιο της μητέρας του.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου