Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Ο Παύλος Χαϊκάλης για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη Λίτσα Πατέρα – «Αυτή είναι όλη η ιστορία»

«Δεν μπορώ να σας πω τι είδα στον αστρολογικό χάρτη του Πέτρου Φιλιππίδη», λέει ο Παύλος Χαϊκάλης.

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και τη Λίτσα Πατέρα απάντησε ο Παύλος Χαϊκάλης στον αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Ειδικότερα, για τον κατηγορούμενο ηθοποιό τόνισε πως του έχει κάνει τον αστρολογικό χάρτη, ωστόσο, απαγορεύεται να πει οτιδήποτε.

«Το έχω αναφέρει και μέσα στο βίντεο που έχω κάνει για το διασυρμό μου. Αυτά ήταν να τα περάσω και η διαχείριση την οποία έκανα, αν δεν είχα την αστρολογία, με τις όψεις τις οποίες είχα, θα  έπρεπε να είχα τινάξει τα μυαλά μου στον αέρα. Οι πιέσεις ήταν πολύ μεγάλες. Για ένα χρόνο ακόμα θα είμαι στην απομόνωση», είπε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης.

Ο Παύλος Χαϊκάλης είπε στη συνέχεια: «Η κυρία Πατέρα βγήκε και είπε το αυτονόητο. Ότι “παιδιά, κάτι άλλο έχει πει που δεν έχετε καταλάβει, κάπως λάθος διατύπωση έχει γίνει, ίσως κάτι δεν έχει γίνει αντιληπτό”. Αυτή είναι όλη η ιστορία».

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο Παύλος Χαϊκάλης απάντησε: «Βεβαίως και έχω κάνει τον αστρολογικό χάρτη του Πέτρου Φιλιππίδη. Δεν μπορώ να σας πω τίποτα γιατί απαγορεύεται να μιλήσω για αστρολογικό χάρτη άλλου ατόμου. Έχω μιλήσει μαζί του και του έχω πει αρκετά πράγματα. Δεν θέλω να επεκταθώ γιατί ξέρω ότι θα μπούμε σε άλλες καταστάσεις».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου