Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Ραμόνα Βλαντή: «Μιλάω πολύ καλύτερα ελληνικά από τη Δήμητρα Αλεξανδράκη»

"Ως τι να βρεθεί στην εκπομπή; Να κάνει τι; Κομπάρσος; Ποια ειδικότητα έχει;" δηλώνει η Ραμόνα Βλαντή για τη Μέγκυ Ντρίο

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε η Ραμόνα Βλαντή. 

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks μίλησε για το ενδεχόμενο να τη δούμε στον ρόλο του κριτή στον επόμενο κύκλο του show, ενώ σχολίασε και τις δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου και της Μέγκυ Ντρίο.

«Ξέρω ότι έχουν αρχίσει οι εγγραφές των κοριτσιών. Δεν έχουν κάτσει ακόμα στο τραπέζι να μιλήσουν για τους κριτές. Είναι ένα project που λατρεύω» δήλωσε η Ραμόνα Βλαντή, ενώ ανέφερε πως είναι διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή για να συζητήσει με την παραγωγή της εκπομπής.

Στην ίδια εκδήλωση βρέθηκε και η Μέγκυ Ντρίο, η οποία δήλωσε ότι, εάν της γινόταν πρόταση, θα ήθελε να βρεθεί στο My Style Rocks. Η Ραμόνα Βλαντή σχολίασε: «Ως τι να βρεθεί στην εκπομπή; Να κάνει τι; Κομπάρσος; Ποια ειδικότητα έχει;».

Τι απαντά στα σχόλια της Έλενας Χριστοπούλου; «Δεν έχει δει τις δηλώσεις μου. Για μένα οι μισές δεν θα έπρεπε να υπάρχουν στην τηλεόραση. Έχουν κακοποιήσει τη γλώσσα πάρα πολύ. Φαντάσου, εγώ είμαι ξένη και το καταλαβαίνω. Δεν έχω το κατάλληλο λεξιλόγιο για να μπορώ να είμαι παρουσιάστρια» αναφέρει η Ραμόνα Βλαντή και συμπληρώνει: «Εγώ τη θαυμάζω πάρα πολύ την Έλενα. Δεν έχω απολύτως τίποτα μαζί της».

Δειτε το βιντεο εδω

«Δε νομίζω ότι συγκρίνονται τα δικά μου ελληνικά με τα ελληνικά πολλών κοριτσιών στον χώρο. Εάν συγκρίνω τον εαυτό μου κάποιες Ελληνίδες που ξέρω, ας πούμε με μία Δήμητρα Αλεξανδράκη, εγώ μιλάω πολύ καλύτερα ελληνικά. Είμαι ένας μορφωμένος άνθρωπος, μιλαώ τέσσερις γλώσσες» κατέληξε.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου