Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Σοκάρει η Ζωή Κρονάκη: «Άρχισε να κλωτσάει τις κάμερες, άρχισα να κλαίω»

"Προτίμησα τη σιωπή, από τον φόβο γιατί υπάρχουν οικογένειες και δεν ξέρω που μπορεί αυτός ο άνθρωπος να φτάσει", εξομολογείται η Ζωή Κρονάκη.

Η Ζωή Κρονάκη, μιλώντας στο Πρωινό μας και την Κατερίνα Νινιού έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη. Κατά τη διάρκεια ενός γυρίσματος για την εκπομπή «Μαμάδες», το συνεργείο της εκπομπής και η ίδια δέχτηκαν επίθεση από τον άνθρωπο που τους είχε υποδεχτεί στον χώρο του.

Συγκεκριμένα, η Ζωή Κρονάκη είπε: «Στις «Μαμάδες» έχει συμβεί ένα περίεργο περιστατικό και μάλιστα μπήκα και σε μια λογική αν θα πρέπει να μιλήσω γι’ αυτό ή να προτιμήσω τη σιωπή. Σήμερα που μιλάμε νομίζω θα έπρεπε να μιλήσω. Τότε προτίμησα τη σιωπή.

Βρεθήκαμε σε ένα εργασιακό χώρο και πήγαμε να κάνουμε μια συνέντευξη για τις «Μαμάδες». Ο άνθρωπος που μας υποδέχτηκε στον χώρο, ενώ ήταν γνώστης του τι θα γίνει σε αυτό τον χώρο, για κάποιο λόγο αισθάνθηκε ότι παραβιάστηκε ο χώρος του και αυτό που συνέβη ήταν ότι ξαφνικά άρχισα να ακούω βωμολοχίες, άρχισε να κλωτσάει κάμερες… Είχα πάθει σοκ, άρχισα να κλαίω».

Δειτε το βιντεο εδω

«Φύγαμε τελικά. Εκβιαστήκαμε και εκ των υστέρων γιατί αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα και άβολα για το αν θα πρέπει να μιλήσω γι’ αυτό το περιστατικό. Προτίμησα τη σιωπή, από τον φόβο γιατί υπάρχουν οικογένειες και δεν ξέρω που μπορεί αυτός ο άνθρωπος να φτάσει», εξομολογήθηκε η Ζωή Κρονάκη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου