Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Σπύρος Μπιμπίλας: «Δεν μπορώ να πω τους λόγους που κόπηκε η σκηνή μου στο The Crown»

«Δεν θέλω να συζητάω άλλο για το The Crown γιατί με ενοχλεί», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στο «Πρωινό μας» και την Πολυξένη Καραμίχα έδωσε συνέντευξη ο Σπύρος Μπιμπίλας. 

Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ απάντησε και για την κομμένη σκηνή του στο The Crown.

«Το ΣΕΗ είναι σε μια δίνη δικών αυτή τη στιγμή. Έχουμε μια σωρεία αγωγών από τον κύριο Κιμούλη και εμείς έχουμε κάνει ανταγωγές. Τα 700.000 ευρώ που ζητάει ο κύριος Κιμούλης είναι χωρίς την αγωγή του ΣΕΗ. Το σύνολο ξεπερνάει το 1 εκατομμύριο ευρώ. Το ΣΕΗ έχει δώσει 18.500 ευρώ σε δικηγόρους για τις αγωγές», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε για το The Crown: «Δεν θέλω να συζητάω άλλο για το The Crown γιατί με ενοχλεί. Εμένα μου ζητήθηκε να κάνω ακρόαση και μεταξύ πολλών ηθοποιών διάλεξαν εμένα. Πήγα κι έκανα γυρίσματα, πληρώθηκα αδρά, έκατσα μία εβδομάδα στη Μαγιόρκα και στο τέλος η σκήνη μου δεν υπάρχει και υπάρχω ως όνομα στους τίτλους.

Δεν θα κάτσω να ψάξω να βρω το λόγο για τον οποίο κόπηκαν οι σκηνές, ακούω διάφορες εκδοχές. Το γεγονός ότι βλέπουμε το όνομά μου και δεν βλέπουμε εμένα, είναι και αυτό μέσα στα περίεργα του επαγγέλματος. Με πήρε τηλέφωνο η casting director και μου εξήγησε ότι για κάποιους ιδιαίτερους λόγους, που εγώ φυσικά δεν μπορώ να τους πω και να τους επεξηγήσω, κόπηκε η σκηνή μου».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου