Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Σπύρος Σαραφιανός: «Είδα τη μάνα μου μετά από έναν χρόνο καθώς πουλούσα κουλούρια στον δρόμο»

Ο Σπύρος Σαραφιανός και η Μαίρη Ανδρέου μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Ο Πουπουλένιος» που ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο ηθοποιοί αναφέρθηκαν στην κοινή τους πορεία στο θέατρο και τη ζωή, την πρώτη τους γνωριμία αλλά και τα δύσκολα προσωπικά βιώματα που είχε ο καθένας.

«Συναντηθήκαμε κατά τη διάρκεια των προβών μίας παράστασης. Θυμάμαι ότι τον ήξερα εμφανισιακά και όταν τον έβλεπα στην τηλεόραση έλεγα πω πω δεν τον χωνεύω καθόλου.

Με εκνεύριζε, δεν ξέρω γιατί» παραδέχεται η Μαίρη Ανδρέου για την πρώτη τους γνωριμία και συνεχίζει: «Έρχεται πρώτη μέρα στην πρόβα, έλεγα πω πω με τον αχώνευτο τώρα. Μετά συνειδητοποίησα ότι είναι συμπαθέστατος, ευγενέστατος, με πολύ χιούμορ. Και μετά χαθήκαμε. Μετά από λίγους μήνες με παίρνουν για μια καινούρια δουλειά και την πρώτη μέρα των προβών βλέπω τον Σπύρο. Και εκεί συνέβη».

Ο Σπύρος Σαραφιανός μίλησε μεταξύ άλλων και για το διαζύγιο των γονιών του αλλά και τον ξεχωριστό τρόπο που ξανασυνάντησε τη μητέρα του.

«Μέχρι την Α’ Δημοτικού ήταν πολύ ωραία, απλά μετά έπαψε να είναι έτσι. Οι γονείς μου πήραν διαζύγιο για δικούς τους λόγους και είχα να δω τη μάνα μου έναν χρόνο. Τη βρήκα πολύ μυθιστορηματικά. Ο πατέρας μου με είχε βάλει να πουλάω κουλούρια σε ένα περίπτερο και ξαφνικά βλέπω τη μάνα μου να περνάει, δεν το πίστευα ότι είναι η μάνα μου. Έχω σταματήσει να φωνάζω «κουλούρια», γιατί έχει σταματήσει το βλέμμα. Τη φώναξα, αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε κι από τότε άρχισα να τη βλέπω και να αποκτούμε επαφές» αποκαλύπτει ο ηθοποιός.

Δειτε το βιντεο εδω

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης το ζευγάρι αναφέρθηκε στην εξωσωματική γονιμοποίηση με την οποία απέκτησε παιδί αλλά και τους αρχικούς ενδοιασμούς που είχε ο ηθοποιός, όταν του έγινε η πρόταση να συμμετάσχει στον «Σασμό» του Alpha.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου