Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Στάθης Σχίζας: «Μου έδωσε ένα κροσέ και ξύπνησα πριν από ένα τέταρτο»

"Ξύπνησα και ρωτούσα τι έγινε" περιέγραψε ο Στάθης Σχίζας.

Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε ο Στάθης Σχίζας τη νύχτα της Κυριακής στο πλατό του After Dar στο OPEN. 

Μέσα σε όλα, ο επιχειρηματίας και νικητής του τελευταίου Survivor μίλησε για το πιο σκληρό knock out που έχει υποστεί μέχρι σήμερα στην μεγάλη του αδυναμία που δεν είναι άλλη από το kick boxing.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στάθης Σχίζας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η αγάπη μου είναι το kick boxing.

 Είχα φάει, Θέμη, ένα knock out μια φορά άσχημο! Άσχημο όμως! Ξεκινάμε, παίζουμε τον αγώνα. Με το που ξεκινάμε, γυρίζω το ματς τσούκου τσούκου, του σπάω την μύτη και αιμοραγεί το παιδί. Κόβει τον αγώνα ο διαιτητής για να του σταματήσει την αιμοραγία, ξαναξεκινάμε. Λέω «αφού του άνοιξα την μύτη» θα του ξαναδώσω εκεί πέρα. Ξανά λοιπόν το ίδιο, του ξανανοίγει η μύτη, του την ξανακλείνουν».

«Την τρίτη φορά, στον πρώτο γύρο είμαστε, τον έχω βάλει στη γωνία και «φουσκώνω» που λέμε. Έχω ανοιχτεί και μου δίνει ένα κροσέ, Θέμη, που κοιμήθηκα και τώρα πριν από ένα τέταρτο ξύπνησα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Στάθης Σχίζας στη βραδινή εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο OPEN. «Συνήλθα μετά από πέντε λεπτά, ξύπνησα και ρωτούσα τι έγινε… Μου έλεγαν, «τελείωσε ο αγώνας». Άστα! Πίκρα! Ποιες αισθήσεις; Ξέχασα, σου λέω, ποιος είμαι».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου