Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Συγκινεί η Βούλα Πατουλίδου για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Χάνω το πλατάνι μου, μου είπε»

Όσα μοιράστηκε μαζί της η μητέρα του αδικοχαμένου αθλητή αποκάλυψε η Βούλα Πατουλίδου.

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε η Βούλα Πατουλίδου, το απόγευμα της Πέμπτης, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. 

Μέσα σε όλα, μάλιστα, αναφέρθηκε από καρδιάς στην πρόσφατη απώλεια του Αλέξανδρου Νικολαϊδη.

Ειδικότερα, η Βούλα Πατουλίδου εξομολογήθηκε πως «μαζί γυμναζόμασταν! Μάλιστα όταν εγώ είχα πολιτευτεί, πολλές φορές ο Αλέξανδρος ήταν στο υπόγειο του Παλέ. Έμπαινα μέσα και έλεγα «φύγετε στην άκρη» και έμπαινα σε ένα πλατό και έκανα λίγα καθίσματα με το τζιν για να είμαι εντάξει για να πάω στην εκδήλωση. Το γέλιο περίσσευε! Ένας γίγαντας! Ήμουν από εκείνους τους ανθρώπους που έγινε ένα τιμητικό αφιέρωμα για τους Ολυμπιονίκες που πέρασαν στο ΤΕΦΑ της Θεσσαλονίκης και ήταν εκεί η μάνα του, όταν ο Αλέξανδρος είχε σπάσει το πόδι του στο Σίδνεϋ».

«Ήρθε πριν από έναν χρόνο και μου είπε «χάνω το πλατάνι μου». Μου το είπε η μαμά του, «γίνονται θαύματα» της είπα και προσπαθούσαμε να βοηθήσουμε τον μικρό αδελφό του για να μπορεί να τον πηγαινοφέρνει στις θεραπείες».

Δειτε το βιντεο εδω

«Πολύ αξιοπρεπής ο Αλέξανδρος. Ο σύζυγος μου πήγε νωρίτερα την ημέρα της κηδείας να δει τους γονείς του και έφυγε προτού να αρχίσει η νεκρόσιμη ακολουθεία» συμπλήρωσε ακόμα η Βούλα Πατουλίδου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου