Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Συγκλονίζει η Γωγώ Φαρμάκη: «Διαγνώστηκα με Wolff Parkinson White»

"Σε ηρεμία έφτανα 212 παλμούς" ομολογεί, μέσα σε όλα, η Γωγώ Φαρμάκη.

Μέσα από τα social media επέλεξε, το απόγευμα της Κυριακής, η Γωγώ Φαρμάκη να γνωστοποιήσει πως πριν μερικούς μήνες διαγνώστηκε με το σύνδρομο Wolf Parkinson White. 

Μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η γνωστή επιχειρηματίας και σχεδιάστρια μόδας αποκάλυψε πως υποχρεώθηκε να υποβληθεί σε χειρουργείο και σήμερα αναρρώνει.

Πιο συγκεκριμένα, η  Γωγώ Φαρμάκη μοιράστηκε μια μακροσκελή ανάρτηση με τους διαδικτυακούς της φίλους την οποία και συνόδευσε από μια σειρά εικόνων μέσα από το νοσοκομείο. Συνεχώς στο πλευρό της, σε αυτή την δύσκολη στιγμή, βρίσκεται η αγαπημένη της αδελφή, Όλγα.

«Πριν λίγους μήνες διαγνώστηκα με Wolf Parkinson White, που σίγουρα πολλοί δεν γνωρίζετε τι είναι, όπως κι εγώ όταν μου το ανακοίνωσαν. Έπειτα λοιπόν από φαρμακευτική αγωγή, αρκετά Holder και αφού σε ηρεμία έφτανα 212 παλμούς (χτυπούσε τόσο έντονα η καρδιά μου που κάποιες στιγμές νομιζα ότι κάνει σεισμό), είπαμε να μπούμε χειρουργείο. Όπως έχω ξανά πει, είμαι κάτι παραπάνω από τυχερή! Είχα δυο εξαιρετικούς γιατρούς τον κ. Χατζηγεωργίου (που είμαστε μαζί από την πρώτη μέρα) και τον κ. Πούλο που έκανε τα αδύνατα δυνατά για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια του χειρουργείου».

«Αυτή τη στιγμή, που κάνω αυτό το post, είναι όλα τέλεια! Ανυπομονώ να ξεκινήσω τις προπονήσεις μου και θέλω να πω σε όλους σας να κάνετε εξετάσεις με το παραμικρό και να μην το αμελείτε (κάτι που έκανα εγώ)! Αν σκεφτείτε να το κάνετε Google, να θυμάστε πως κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας» κατέληξε η Γωγώ Φαρμάκη στη δημοσίευση της.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου