Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Τάσος Τεργιάκης και Φωτεινή Πετρογιάννη «καρφώνουν» την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ακούγονταν φωνές σε όλο το κτίριο»

"Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει αρχίσει και καταλαβαίνει ότι κόσμος έχασε τις δουλειές του, ότι άνθρωποι δεν ήθελαν ποτέ ξανά να δουλέψουν σε αυτή τη δουλειά μετά από όσα πέρασαν τότε".

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη συνέντευξη που έδωσε στην Ελένη Μενεγάκη μίλησαν και στο Πρωινό, την Τρίτη. 

Ο Τάσος Τεργιάκης και η Φωτεινή Πετρογιάννη, οι οποίοι εργάζονταν στον Alpha την περίοδο που παρουσίαζε εκπομπές η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μίλησαν για όσα βίωσαν οι ίδιοι.

«Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ακούσει τόσα πολλά πράγματα για τη συμπεριφορά της στον Alpha, έχω μιλήσει κι εγώ με άσχημο τρόπο ενδεχομένως για εκείνη την περίοδο της Κωνσταντίνας που ήταν πάρα πολύ έντονη. Νομίζω, βέβαια, πως οι άνθρωποι που τα έζησαν οι ίδιοι δεν έχουν μιλήσει 100% για το τι ακριβώς συνέβαινε και δεν ξέρω και αν έχει νόημα πια και να το κάνουν.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που έχετε ακούσει πολλές φορές να αναφέρομαι σε εκείνη την περίοδο και στην ίδια, νομίζω ότι έχει αρχίσει να καταλαβαίνει τι ακριβώς έκανε τότε. Δεν ξέρω, ίσως μεγάλωσε, ίσως ωρίμασε, έχει αρχίσει και καταλαβαίνει ότι κόσμος έχασε τις δουλειές του, ότι άνθρωποι δεν ήθελαν ποτέ ξανά να δουλέψουν σε αυτή τη δουλειά μετά από όσα πέρασαν τότε. Ήταν μία πολύ έντονη περίοδος, αλλά νομίζω ότι το κεφάλαιο αυτό πρέπει να κλείσει κάποια στιγμή.

Ήταν πολύ έντονα τα γεγονότα που δεν αμφισβητούνται. Χαίρομαι που βλέπω έναν άνθρωπο να λέει ότι ντρέπεται που συναντάει κάποιους ανθρώπους στους οποίους είχε φερθεί με πάρα πολύ άσχημο τρόπο, σε πάρα πολύ κόσμο. Δηλαδή, δεν είναι ότι το λέει ένας. Εγώ δεν έχω δουλέψει μαζί της, αλλά τα έχω ζήσει, τα έχω δει, τα έχω ακούσει», ανέφερε από την πλευρά της η Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Βλέπαμε μία εκπομπή που φυλλορροούσε διαρκώς, που έφευγαν άνθρωποι με κλάματα όχι μόνο μπροστά, αλλά και πίσω από τις κάμερες. Αυτή είναι η αλήθεια. Τα ζούσα 10 χρόνια στον Alpha. Επίσης, ακούγαμε φωνές. Είναι γεγονός ότι ακούγονταν φωνές σε όλο το κτίριο. Δεν μπορώ να ξέρω και δεν νομιμοποιούμε να εκφράσω την άποψη συναδέλφων, εκείνοι πρέπει να βγουν. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχε καλό όνομα όσο ήταν παρουσιάστρια εκεί», τόνισε ο Τάσος Τεργιάκης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου