Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Τζούλια Νόβα: Κατέβασε την φωτογραφία με το σηκωμένο δάχτυλο – «Ήταν λάθος, συγγνώμη»

Η Τζούλια Νόβα για την επίμαχη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram, "Την έκανα χαριτωμένα"

Η Τζούλια Νόβα ανέβασε το Σαββατοκύριακο μία φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία εμφανίζεται με σηκωμένο το μεσαίο δάχτυλο, ενώ παράλληλα ξεσπούσε κατά εκείνων που την υποτίμησαν λόγω της ουκρανικής της καταγωγής.

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια προχώρησε σήμερα στη διαγραφή της επίμαχης φωτογραφίας και επανήλθε με νέα δημοσίευση, ζητώντας συγνώμη για την κίνηση αυτή από τους ακολούθους της στο Instagram.

Αναλυτικά η δημοσίευση της Τζούλιας Νόβα:

«Εν βρασμώ ανέβασα μια φωτογραφία εκφράζοντας παράπονο για τον ρατσισμό που νιώθουμε από κάποια άτομα, που λόγω του ότι δεν είμαστε Έλληνες ή δεν είμαστε πλούσιοι, μας θεωρούν πιο κάτω και συνειδητοποίησα πόση κακία υπάρχει στον κόσμο.

Πραγματικά λυπάμαι που στην εποχή που ζούμε το 2022, οι άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει πως στον ίδιο πλανήτη ζούμε και είμαστε όλοι ίσοι και στο τέλος όλοι στο ίδιο μέρος θα καταλήξουμε. Μπορεί να ήταν λάθος η χειρονομία (την έκανα όμως χαριτωμένα γιατί ποτέ δεν κρατάω κακία σε κανέναν, για αυτό και κακό να μου κάνεις αν μου ζητήσεις μετά βοήθεια, εγώ πάντα εκεί θα είμαι να βοηθήσω και όσοι με έχουν γνωρίσει το ξέρουν αυτό) δεν έβγαλα όμως κακία όπως έβγαλαν μερικοί, γιατί δεν έχω κακίες μέσα μου.

Δε σχολιάζω άσχημα τους ανθρώπους, όπου μπορώ και όπως μπορώ βοηθάω, δε με νοιάζει αν είσαι πλούσιος ή φτωχός, αν είσαι όμορφος ή άσχημος, θα σε κάνω παρέα και θα βλέπω πάντα μόνο τα όμορφα στοιχεία που έχεις, αγαπώ εύκολα και δεν αγνοώ όποιον μπορεί να χρειαστεί τη βοήθειά μου και ας μην τον γνωρίζω. Αν αυτά τα χαρακτηριστικά με κάνουν κακό άνθρωπο, τότε το δέχομαι. Προφανώς με έχουν μεγαλώσει τελείως λάθος. Συγγνώμη για την αναστάτωση».


Στην επίμαχη δημοσίευσή της η Τζούλια Νόβα ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ένα ωραιότατο δαχτυλάκι σε όλους εκείνους που προσπάθησαν να με υποτιμήσουν λέγοντας πως λόγω της καταγωγής μου που είναι από την Ουκρανία, ποτέ δεν θα μπορέσω να γίνω τόσο ανώτερη όσο είναι εκείνοι. Ένα μεγάλο σας ευχαριστώ που ασχολείστε μαζί μου και το δαχτυλάκι δείχνει που ακριβώς γράφω την δήλωση – άποψη σας».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου