Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Βασίλης Γκουρούσης για Παπαγιάννη – Παυλίδου: «Δόθηκε τόσο μεγάλη έκταση σε ένα τόσο μικρό συμβάν»

Ο θεατρικός παραγωγός Βασίλης Γκουρούσης καταθέτει τη δική του άποψη για την πολυσυζητημένη δικαστική διαμάχη

Τη δική του προσωπική μαρτυρία και άποψη γύρω από την υπόθεση του Μάνου Παπαγιάννη και της Σοφίας Παυλίδου κατέθεσε ο Βασίλης Γκουρούσης.

Ο γνωστός θεατρικός παραγωγός, που ήταν και ο παραγωγός της παράστασης «Πετάει-Πετάει» το 2018, στην οποία συνέβη το επίμαχο περιστατικό μεταξύ των δύο ηθοποιών,

βρέθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα και επανέλαβε τα όσα κατέθεσε ο ίδιος στο δικαστήριο χθες ως μάρτυρας υπεράσπισης του Μάνου Παπαγιάννη.

«Δόθηκε τόση μεγάλη έκταση σε ένα συμβάν που ήταν τόσο πολύ μικρό» ανέφερε ο Βασίλης Γκουρούσης, για να λάβει την απάντηση από την Κατερίνα Καινούργιου: «Μικρό ήταν ότι χειροδίκησε και αθωώθηκε; Μιλάς σοβαρά; Κι εσείς ως παραγωγοί δεν το χειριστήκατε πολύ καλά εκείνη την περίοδο. Είχε γίνει κάτι τέτοιο στο θέατρο και βγαίνατε μετά στις εκπομπές και ο ένας στήριζε ή κατηγορούσε τον άλλο;».

Ο Βασίλης Γκουρούσης αφηγήθηκε τα γεγονότα, έτσι όπως τα έζησε ο ίδιος. «Εγώ απουσίαζα εκείνο το βράδυ απ’ το θέατρο. Με πήρε η Σοφία την άλλη μέρα, μου είπε τι συνέβη και μόνη της μου είπε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό, να δώσουμε αμοιβαία εξηγήσεις ο ένας στον άλλο, να μου ζητήσει ο Μάνος συγγνώμη και το θέμα είναι λήξαν. Το βράδυ καθίσαμε όλος ο θίασος να συζητήσουμε, η Σοφία δεν ήρθε. Δεν ήταν στο νοσοκομείο, δε μου είπε κάτι τέτοιο».

Θυμίζουμε πως κατά τη χθεσινή πρωτόδικη εκδίκαση της υπόθεσης, ο Μάνος Παπαγιάννης κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης σε τέσσερις μήνες με αναστολή, ενώ η υπόθεση αναμένεται να οδηγηθεί στο Εφετείο.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου