Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Αυτά είναι τα μέλη συμμορίας που ρήμαζε σπίτια στη Θεσσαλονίκη – Ξεπερνά τα 310.100 ευρώ η λεία τους

Μπούκαραν σε 23 κατοικίες

Στη δημοσιότητα έδωσε την Τρίτη (12/12) η ΕΛ.ΑΣ. κατόπιν εισαγγελικής διάταξης τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες των τεσσάρων κατηγορούμενων ως μελών συμμορίας στους οποίους καταλογίζεται ότι διέπραξαν σωρεία διαρρήξεων, κλοπών και ληστειών, σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης και κυρίως στο Πανόραμα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, οι κατηγορούμενοι φαίνεται να διέπραξαν συνολικά 23 «χτυπήματα», τα περισσότερα σε σπίτια, κατά τον Οκτώβριο και Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, με τη λεία τους να ξεπερνάει τις 310.000 ευρώ σε κοσμήματα και μετρητά.

Για την υπόθεση είχε γίνει παρουσίαση από την ΕΛ.ΑΣ. στα μέσα του περασμένου έτους.

Μετά τη σύλληψή τους, οι τέσσερις κατηγορούμενοι είχαν απολογηθεί στον Ανακριτή και κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.

Όπως επισημαίνει η ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται για τους εξής:

(επ.) ΑΜΠΑΤΖΗ (ον.) Εμμανουήλ, α.π. και της Φωτεινής, γεν. 2004, στη Θεσσαλονίκη


(επ.) ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ (ον.) Μπάμπη, α.π. και της Μαρίας, γεν.2002, στις Σέρρες(επ.) ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ (ον.) Ευάγγελο, α.π. και της Δέσποινας, γεν. 2003, στη Βέροια(επ.) ΑΣΣΗΜΟΓΛΟΥ (ον.) Παντελή του Χρυσοβαλάντη και της Νικολέτας, γεν. 1998, στην ΚατερίνηΗ συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανήλικων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-388328 και 2310-388320 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 22-05-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου