Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Απασφάλισε ο Κώστας Χατζής: «Κάπου σε βολεύει η γυφτιά»

Με το να κλέβουν, με το να κινούν ναρκωτικά, με το να κάνουν διάφορα πράγματα και γίνονταν αντιπαθείς στους ανθρώπους εξήγησε ο Κώστας Χατζής.

Στο Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένος ο Κώστας Χατζής, το απόγευμα της Πέμπτης, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο αγαπημένος τραγουδοποιός μίλησε από καρδιάς για τα δύσκολα χρόνια που βίωσε αλλά και τα λάθη της πολιτείας απέναντι στην κοινότητα των τσιγγάνων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Χατζής εξομολογήθηκε πως «όταν ήρθα εδώ πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Πήγα στη φυλή, έχοντας διαβάσει και κατάλαβα ότι η πολιτεία ποτέ δεν έσκυψε πάνω από τα προβλήματα τους. Τους άφηναν να κάνουν όλες τις μορφές των εγκλημάτων. Με το να κλέβουν, με το να κινούν ναρκωτικά, με το να κάνουν διάφορα πράγματα και γίνονταν αντιπαθείς στους ανθρώπους. Τους χάρισαν όμως τα γκέτα και θα κάνω εδώ μια παρένθεση. Εδώ, για παράδειγμα, το τετρααγωνικό έχει δέκα ευρώ. Φέρνεις τη γυφτιά και το αγοράζεις με 50 λεπτά. Διώχνεις τη γυφτιά και το πουλάς με 1000 ευρώ. Άρα η γυφτιά κάπου σε βολεύει».

«Ο νόμος υπάρχει για εμάς, γιατί και γω έχω γίνει Έλληνας. Για αυτούς όμως δεν είναι έτσι. Για να οδηγήσεις ένα τριαξονικό πρέπει τουλάχιστον να έχεις βγάλει την τρίτη δημοτικού. Πως μπορεί ο γύφτος να έχει οδηγήσει τριαξονικό; Υπάρχουν πράγματα τα οποία… από την Ευρωπαϊκή Ένωση που πήγαν τα λεφτά; Δεν θέλω να μιλήσω όμως και δεν κατηγορώ».

«Πως να πάει σήμερα το παιδί του γύφτου στο σχολείο όταν το βρίζουν; Οταν το πας όμως δεν υπάρχει παιδεία. Ο Έλληνας είναι καταπληκτικός λαός αλλά είχε ποτέ παιδεία;» αναρωτήθηκε, με νόημα, ο Κώστας Χατζής στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου