Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Χαμός στο Πρωινό για την Μαρία Ιωαννίδου: «Αυτή η δήλωση έχει μια κακοποιητική χροιά»

"Εμένα προσωπικά με προσβάλει πάρα πολύ η δήλωση της κ. Ιωαννίδου, διότι δικαιολογεί καθαρά και ξάστερα τις κακές ανδρικές συμπεριφορές εν γένει".

Οι απόψεις που εξέφρασε η Μαρία Ιωαννίδου για τον Γιώργο Κιμούλη, προκάλεσαν μεγάλη ένταση στο Πρωινό μας, μεταξύ των συνεργατών της εκπομπής.

«Δόξα τω Θεώ που επέστρεψε. Ένας πολύ καλός ηθοποιός. Γιατί να κατηγορηθεί ο Γιώργος Κιμούλης για το οτιδήποτε;

Δεν έκανε τίποτα. Έχουν τέτοια συμπεριφορά πολλοί. Σε όλη μου την πορεία έχω συναντήσει αρκετές κακές συμπεριφορές. Εδώ και ο σύζυγός μας μπορεί να είναι με κακή συμπεριφορά και ο συγγενής μας και ο αδελφός μας, τι σημαίνει όλο αυτό. Δεν βίασε κανέναν ο Γιώργος Κιμούλης παιδιά, έλεος πια!

Στη βία σηκωνόμαστε και φεύγουμε. Έχω συνεργαστεί με τον Κιμούλη, είναι αυστηρός, είναι απότομος αλλά από εκεί κι έπειτα δεν βίασε κανέναν. Χαίρομαι που επανήλθε στο θέατρο και στεναχωριέμαι πάρα πολύ με τη συμπεριφορά των υπολοίπων», δήλωσε η Μαρία Ιωαννίδου.

Μετά την μετάδοση του βίντεο, η Αφροδίτη Γραμμέλη τοποθετήθηκε πρώτη λέγοντας: «Λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτά που άκουσα. Εμένα προσωπικά με προσβάλει πάρα πολύ η δήλωση της κ. Ιωαννίδου, διότι δικαιολογεί καθαρά και ξάστερα τις κακές ανδρικές συμπεριφορές εν γένει. Μόνο οι βιαστές είναι καταδικαστέοι σε αυτή την κοινωνία»;

Λίγο διαφορετική ήταν η τοποθέτηση της Έλενας Χριστοπούλου, η οποία είπε τα εξής: «Η κ. Ιωαννίδου έχει υπάρξει ζευγάρι με τον κ. Κιμούλη, κατά δήλωσή της. Ανήκει σε μία γενιά ανθρώπων, η οποία μιλούσε διαφορετικά. Άνθρωποι που είναι μιας άλλη ηλικίας μπορούν να πουν κάποια πράγματα στα μικρόφωνα τα οποία είναι τελείως καταδικαστέα αυτή τη στιγμή από όλους εμάς, αλλά έρχονται από έναν άλλο πυρήνα ζωής. Δεν δικαιολογώ, την ερμηνεύω».

Η Φαίη Σκορδά, ωστόσο, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της και είπε ρητά: «Σέβομαι την άποψη της Μαρία Ιωαννίδου για τον Γιώργο Κιμούλη. Τελεία. Για μένα, αυτή η δήλωση έχει μια κακοποιητική χροιά. Τι σημαίνει δηλαδή, ότι οι άνθρωποι μιας ηλικίας δικαιολογούν την κακοποιητική συμπεριφορά»;

Δειτε το βιντεο εδω

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο Νίκος Νομικός διατύπωσε την άποψή του, με την Φαίη Σκορδά να βγαίνει από τα ρούχα της.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου