Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Δήμητρα Λιάνη: «Δεν βρέθηκε άλλος έρωτας για μένα μετά τον Ανδρέα»

«Προσπάθησα να ξαναφτιάξω την ζωή μου άλλα ένας είναι ο Ανδρέας», είπε η Δήμητρα Λιάνη.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δέσποινα Καμπούρη έδωσε η Δήμητρα Λιάνη, η οποία μίλησε, φυσικά, και για τον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου.

«Δεν με πληγώνουν πλέον πράγματα που γράφονται για μένα. Είμαι πιο ψύχραιμη και μπορώ να τα διυλίσω καλύτερα.

Ήμουν αεροσυνοδός 12 χρόνια. Πέρασα πολύ ωραία χρόνια στην Ολυμπιακή και εκεί γνώρισα τον Ανδρέα Παπανδρέου. Δεν βρέθηκε άλλος έρωτας για μένα μετά τον Ανδρέα. Προσπάθησα να ξαναφτιάξω την ζωή μου άλλα ένας είναι ο Ανδρέας. Δεν μου λείπει ένας Ανδρέας, γιατί είμαι τόσο πλήρης από αγάπη που είμαι καλυμμένη. Είχα πει αυθόρμητα ότι έκλεισα σαν γυναίκα» είπε αρχικά η Δήμητρα Λιάνη.

Η Δήμητρα Λιάνη είπε στη συνέχεια: «Μέχρι και τώρα θα έλεγα στον Ανδρέα ότι τον αγαπώ ακόμα και δεν πρόκειται να τον ξεχάσω ποτέ. Νιώθω μοναξιά, άλλα προσπαθώ να καλύψω το κενό μου με καλούς φίλους, διάβασμα και τα σκυλάκια μου. Δεν είμαι απόμαχη. Ο Ανδρέας πάντα μου έλεγε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα με δεχθεί ποτέ. Αργότερα έγινε «αποπαπανδρεοποίηση» του κόμματος. Στο μέλλον μπορεί να πολιτευτώ. Το λάθος μου ήταν ότι έδειχνα εμπιστοσύνη με παιδική αφέλεια σε άτομα και προδόθηκα. Η φίλια είναι δύσκολη άλλα όταν υπάρχει, είναι πραγματικό οχυρό».

Κλείνοντας, η Δήμητρα Λιάνη είπε: «Ζω με έναν πολύ κάλο μου φίλο που είναι μονό φίλος. Δεν κάνω κάτι κακό. Είμαστε δυο άνθρωποι που ταιριάξαμε και μου συμπαραστέκεται σε όλα. Παίρνω πολύ λίγα χρήματα. Προσπαθώ να τα βολέψω με αυτά. Αυτός ήταν και ένας λόγος που συγκατοικώ με τον φίλο μου. 

Δειτε το βιντεο εδω

Φοβάμαι για τον τόπο μου, τα εθνικά ζητήματα, το μέλλον της οικονομίας και τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία. Νεότερη είχα αντιμετωπίσει σεξουαλικές παρενοχλήσεις, άλλα κληρονόμησα από τον πάτερα του τον τσαμπουκά του. Σταμάτησα να κάνω σχέδια. Αφήνω τα πράγμα άπλα να έρθουν».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου