Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Ελένη Πετρουλάκη: «Το ότι γυμνάζομαι δε σημαίνει ότι δεν είμαι καλή μαμά»

"Σε λίγο θα γίνω 52, έχω κάνει 4 παιδιά, είμαι στην εμμηνόπαυση και θέλει δουλειά για να διατηρείς ένα καλό σώμα" δηλώνει η Ελένη Πετρουλάκη.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε η Ελένη Πετρουλάκη. 

Η γνωστή personal trainer, με αφορμή τη φωτογράφηση για τα 200 τεύχη του περιοδικού Shape, μίλησε στον Γιώργο Γιαννούλια για τη ζωή της και το fitness, ενώ κάνει και την δική της εξομολόγηση για την ηλικία και το σώμα της.

«Είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις κορίτσια στην εφηβεία. Ακολουθώ τις συμβουλές των ειδικών, όταν για παράδειγμα έρχομαι σε αδιέξοδο. Τα παιδιά μου τα έχω γαλουχήσει έτσι ώστε να έχουν άλλες φιλοδοξίες. Με ενδιαφέρει να σπουδάσουν, να κάνουν αυτό που πραγματικά τους αρέσει. Δεν είναι όλα τα επαγγέλματα γύρω από την τηλεόραση» απαντά η Ελένη Πετρουλάκη για τις κόρες της.

«Σε λίγο θα γίνω 52, έχω κάνει 4 παιδιά, είμαι στην εμμηνόπαυση, δεν είμαι 20 ετών. Υπάρχει διαφορά. Το να διατηρείσαι στο πέρασμα του χρόνου και να είσαι καλή για την ηλικία σου, αυτό είναι το σημαντικό και δεν γίνεται ουρανοκατέβατα. Θέλει και δουλειά» εξομολογείται και σημειώνει: «Το ότι γυμνάζομαι και το ότι ξέρω να φροντίζω τον εαυτό μου δε σημαίνει ότι δεν είμαι καλή μάνα».

Δειτε το βιντεο εδω

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Ελένη Πετρουλάκη αποκαλύπτει ότι έχουν χρησιμοποιήσει φωτογραφία από το σημείο της κοιλιάς της για να τη βάλουν στο σώμα κάποιας άλλης celebrity, ενώ δεν κρύβει ότι δέχεται σκληρή κριτική από τις κόρες της για τις επιλογές της.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου