Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Ελεονώρα Μελέτη για Έλενα Χριστοπούλου: «Έχεις άλλη υποχρέωση αλλά θες να σου κάνουν πρόταση για να μην νιώθεις στην απέξω»

"Δεν μπορεί να εξυπηρετήσει γιατί είναι το πρωί τρεις ώρες και είναι λογικό και ο σταθμός να σκέφτεται ότι δεν θα κάψουμε το πρόσωπο".

Η Έλενα Χριστοπούλου, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό μας» πέταξε τη… μπηχτή της για το φετινό «My Style Rocks», στο οποίο δεν θα συμμετέχει.

Το θέμα μεταδόθηκε και στο «Mega Καλημέρα» και η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο.

«Έχει ένα σταθμό κι έχεις κι έναν άνθρωπο που δουλεύει σε μία καθημερινή εκπομπή τρίωρη. Σου λέει, από το να πάρω ένα πρόσωπο που το έχω ήδη εκεί το πρωί τρεις ώρες και να το έχω άλλες τρεις ώρες το απόγευμα, ας την αλλάξω και ας πάρω κάποιον άλλον στη θέση της», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Εμένα περισσότερο μου βγάζει… πώς ξέρεις ρε παιδί μου ότι αν σου κάνουν πρόσκληση να πας κάπου δεν θα πας γιατί δεν μπορείς εκείνη την ημέρα γιατί έχεις μια άλλη υποχρέωση, αλλά θες να στην κάνουν για να μην νιώθεις στην απέξω.

Δειτε το βιντεο εδω

Δεν μπορεί να εξυπηρετήσει γιατί είναι το πρωί τρεις ώρες και είναι λογικό και ο σταθμός να σκέφτεται ότι δεν θα κάψουμε το πρόσωπο και πρωί και μεσημέρι και το απόγευμα και ούτε μπορεί να δουλεύει 25 ώρες τη μέρα. Παρ’ όλα αυτά, τιμής ένεκεν, γουστάρεις να έρθουν να σου κάνουν την πρόταση κι ας ξέρεις ότι δεν μπορείς να την κάνεις», σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου