Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Γινόταν χαμός τότε, με σόκαρε εξαιρετικά»

«Εννοείται μπορεί να ψωνιστείς, όταν όπου πας σου ανοίγουν δρόμους», λέει η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό έδωσε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Η ηθοποιός μίλησε για την παράσταση

«Η τρελή του Σαγιό» στο θέατρο «Παλλάς», τους φίλους της, τα παιδικά της χρόνια, αλλά και την απόφαση να γίνει ηθοποιός.

«Είναι η πρώτη μου φορά στο Παλλάς, αργήσανε πιστεύω… Είναι μεγάλη χαρά που παίζω με τον Νίκο Μουτσινά και την Αθηνά Οικονομάκου. Είμαι πολύ αυστηρή στη σκηνή, ο Νίκος Μουτσινάς βλέπω πως σε κάποια θεατρικά πράγματα με θαυμάζει. Είμαι η μαμά-κουβέρτα στην παρέα. Η κολλητή μου παρέα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Νίκος Μουτσινάς, ο Θανάσης Αλευράς, ο Γιώργος Δάσκαλος και η Ματίνα Νικολάου. Με τους φίλους μου δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ σε σημείο να μην μιλάμε, η Ζέτα όμως με ταυτίζει με την μαμά της και μου την λέει. Υπάρχει μια συγκεκριμένη παρέα που παίζουμε χαρτιά, με την Καβογιάννη, την Σαμαρά, την Βίσση», είπε αρχικά η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου αναφέρθηκε και στην απόφασή της να γίνει ηθοποιός αλλά και στα παιδικά της χρόνια: «Έτσι έπρεπε, να γίνω ηθοποιός. Ό,τι γινόμαστε έχουμε κάνει το σχέδια πριν έρθουμε σε αυτή την ενσάρκωση. Ήμουν αντιδραστική. Με είχε κλειδώσει η μαμά για να μην βγω. Πήδηξα από τον ακάλυπτο στο διπλανό σπίτι, πέρασα από μέσα και βγήκα ραντεβού. Η μαμά έδινε ξύλο, για αυτό και οι θυμοί είναι πολλοί. Τον πατέρα μου τον έχασα, όταν ήμουν 2,5 ετών σε τροχαίο. Η απώλεια του πατέρα μου με έκανε να ξέρω πως οι σχέσεις μου πάντα θα έχουν τέλος».

Για τον πρώην σύζυγό της, Ταξιάρχη Χάνο, σημείωσε πως «κρατάμε πολύ καλές σχέσεις, τώρα είναι 1 εκατομμύριο φορές καλύτερα από όταν ήμασταν μαζί», ενώ για την κόρη της είπε: «Όταν υπάρχει παιδί και ο ένας το στερείται σε έναν χωρισμό, υπάρχει περίοδος δύσκολη, γιατί η κόρη μου έμεινε με εμένα. Όταν μου είπε η κόρη μου πως θα γίνει ηθοποιός, έγινε μεγάλη φασαρία, τώρα την θαυμάζω. Όταν είπα στην μητέρα μου πως πέρασα σε δραματική σχολή μου έκλεισε το τηλέφωνο».

Δειτε το βιντεο εδω

Για το Παρά Πέντε, η Ελισάβετ Κωνσταντίνιδου είπε: «Γινόταν χαμός, με σόκαρε εξαιρετικά, αλλά τότε ήμουν σε περίοδο ψυχοθεραπείας και με βοήθησε πολύ. Και με ψυχοθεραπεία έχω “ξεφύγει”, την εποχή του Παρά Πέντε δεν υπήρχε μέρος και στιγμή με ιδιωτικότητα, φεύγει το μυαλό σου. Εννοείται μπορεί να ψωνιστείς, όταν όπου πας σου ανοίγουν δρόμους».

Τέλος για τις φήμες που θέλουν τον Νίκος Μουτσινά να αποχωρεί από τον ΣΚΑΙ η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σχολίασε πως, «ο Νίκος δεν μου είπε τίποτα, για το αν θα φύγει από τον ΣΚΑΙ».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου