Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Γιώργος Λιβάνης: «Δεν θέλω να αναφέρομαι πολύ σε αυτό το κομμάτι της ζωής μου»

"Οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μου είναι και ένα μάθημα. Στις σχέσεις μου δίνομαι ολοκληρωτικά" δήλωσε ο Γιώργος Λιβάνης.

Ο Γιώργος Λιβάνης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στον Πάνο Τσουκάρα και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη νέα του σχέση αλλά και τη ζήλια που βίωσε στο παρελθόν από πρώην σύντροφό του.

Η προσωπική σου ζωή έχει γίνει θέμα συζήτησης κατά καιρούς. Πλέον είσαι πιο επιφυλακτικός;

Οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μου είναι και ένα μάθημα.

Στις σχέσεις μου δίνομαι ολοκληρωτικά. Θέλω να είμαι ελεύθερος να κάνω αυτό που θέλω, να πάω εκεί που θέλω. Δεν με απασχολεί αν θα ακούσω κάτι, αλλά προσπαθώ να προφυλάσσω την προσωπική μου ζωή.

Αυτή την περίοδο λοιπόν μάθαμε ότι δεν είσαι μόνος.

Υπάρχει κάτι πολύ όμορφο στη ζωή μου το τελευταίο διάστημα. Αισθάνομαι πραγματικά πολύ καλά και απολαμβάνω στιγμές με τον άνθρωπό μου. Δεν θέλω να αναφέρομαι πολύ σε αυτό το κομμάτι της ζωής μου, γιατί η κοπέλα μου είναι εκτός χώρου και θέλω να προστατεύω τη σχέση μου όσο μπορώ.

Φαντάζομαι ότι ο έρωτας είναι πηγή έμπνευσης στη ζωή σου.

Πάντα. Μου αρέσει να ζω τον έρωτα στα άκρα. Αν δοθώ κάπου, το κάνω με όλη μου την καρδιά. Θέλω η σχέση μου αλλά και οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά μου να μου δείχνουν εμπιστοσύνη, γιατί κάνω μια δουλειά που μπορεί εύκολα να παρεξηγηθεί. Από την πλευρά μου προσπαθώ να

είμαι πάντα τυπικός και σωστός. Μια φορά, θυμάμαι, ταξίδεψα νύχτα με το αεροπλάνο για να συναντήσω την τότε σχέση μου κι αυτό ήταν μεγάλη υπέρβαση για μένα γιατί φοβάμαι πάρα πολύ τα αεροπλάνα. Αλλά έχω κάνει και πράγματα που έχω μετανιώσει. Έχω φύγει, ας πούμε, κουρασμένος

μετά τη δουλειά από το μαγαζί για να οδηγήσω στην άλλη άκρη της Αθήνας επειδή είχα κάνει λάθος και ήθελα να το διορθώσω.

Η αναγνωρισιμότητα που έχεις λάβει μέσα από τη δουλειά σου σου έχει φέρει εμπόδια; Σε ζηλεύουν οι εκάστοτε σύντροφοί σου;

Οι γυναίκες με φλερτάρουν. Στο Instagram, επίσης, δέχομαι αρκετά μηνύματα που μου εκφράζουν τον θαυμασμό τους. Στο παρελθόν είχα μια κοπέλα που ζήλευε αρκετά και παραπονιόταν. Στην ηλικία που είμαι όμως το έχω φιλοσοφήσει και καταλαβαίνω πως η αναγνωρισιμότητα είναι κομμάτι της δουλειάς μου. Θέλω η κοπέλα που είναι δίπλα μου να μπορεί να διαχειριστεί το φλερτ που δέχομαι, πάντοτε και με τη δική μου βοήθεια, ώστε να προχωράω χωρίς να υπάρχουν εντάσεις και τσακωμοί. Είμαι άνθρωπος που επικοινωνεί πολύ με τον κόσμο, μου αρέσει.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου