Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Κατερίνα Διδασκάλου: «Δεν με αφορούν αυτοί οι άνθρωποι, δεν θέλω να τους συναντώ»

"Το θεωρώ απαράδεκτο. Σαν δήλωση το θεωρώ γελοίο" δήλωσε η Κατερίνα Διδασκάλου.

Η Κατερίνα Διδασκάλου ήταν καλεσμένη στην Μεγάλη Εικόνα με την Νίκη Λυμπεράκη και μίλησε μεταξύ άλλων για τις κακές συμπεριφορές που υπάρχουν από ορισμένους καλλιτέχνες στο χώρο του θεάματος.

«Το θεωρώ απαράδεκτο. Σαν δήλωση το θεωρώ γελοίο. Για να είσαι μέγας καλλιτέχνης, δεν χρειάζεται να είσαι άρρωστος στο μυαλό, ούτε στη ψυχή.

Έχω δει στην Αμερική μεγάλους καλλιτέχνες και ήταν μία χαρά άνθρωποι. Αυτοί που δεν είναι μια χαρά απομακρύνεσαι και τους απομακρύνεις. Δεν με αφορούν καθόλου αυτοί οι άνθρωποι. Επιτέλους, καλλιτέχνης δεν σημαίνει άρρωστος άνθρωπος, σημαίνει υγιής και στο σώμα και στο μυαλό. Δεν σημαίνει ότι είμαι πιωμένος και κάνω τα πάντα. Κυρίως άνθρωπος που σέβομαι τον συνάνθρωπό μου, αυτόν που έχω απέναντί μου και πριν και μετά. Μεγάλος καλλιτέχνης θεωρείται αυτός που είναι σημαντικός εφ’ όλης της ύλης.

Δεν με αφορούν αυτοί οι άνθρωποι, δεν θέλω να τους συναντώ. Έκανα πολλές προσευχές για να πάψω να συναντώ κακότροπους ανθρώπους κι εισακούστηκαν. Έχω συναντήσει κι έχω το μερίδιό μου» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Διδασκάλου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου