Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Κιβωτός του Κόσμου: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το σπίτι – κολαστήριο στην Αχαρνών

«Έφαγε τόσο άγριο ξύλο που έγινε μπλε το πρόσωπό του και ότι αυτό το περιστατικό το γνώριζε ο πατήρ Αντώνιος».

Οι αποκαλύψεις για τη δομή Κιβωτός του Κόσμου δεν έχουν τελειωμό και καθημερινά βγαίνουν στο φως όλο και περισσότερα πράγματα, τα οποία σοκάρουν. 

Σήμερα, λοιπόν, στο Πρωινό, μεταφέρθηκαν πληροφορίες από καταθέσεις για ένα σπίτι-κολαστήριο στην Αχαρνών, όπου διέμεναν παιδιά της Κιβωτού.

«Είναι σοκαριστικό και θα ακουστεί για πρώτη φορά, είναι ρεπορτάζ της Άριας. Μιλάμε για μια ιδιότυπη φυλακή, για ένα ιδιότυπο σοφρωνηστήριο, σε ένα σπίτι στον Άγιο Παντελεήμονα. Ο όρος δομή έχει χάσει την έννοιά του. Τι να πούμε; Για δομή στη Λιοσίων που έμεναν τρεις ιερόδουλες από την Αφρική; Κι έκλεισαν δύο οίκοι ανοχής γιατί ήταν τα γνωστά κορίτσια της Κιβωτού.

Λέγανε “ποιες; Αυτές οι ιερόδουλες;” τα κορίτσια της Κιβωτού, τους είχε βγει το όνομα. Χάθηκε η μπάλα πατήρ Αντώνιε, καλημέρα και καλή εβδομάδα, εκεί από τον Βύρωνα που μας βλέπεις. Εδώ μιλάμε για πρωτοφανή πράγματα, αν επιβεβαιωθεί το ρεπόρταζ. Να έχει γίνει ιδιότυπη φυλακή-σοφρωνηστήριο στον Άγιο Παντελεήμονα; Και να πηγαίνουν ως εθελοντές κανονικοί αστυνομικοί ως δεσμοφύλακες; Τι πράγματα είναι αυτά;», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Άρια Καλύβα είπε στη συνέχεια: «Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα διαμέρισμα κολαστήριο στην περιοχή της Αχαρνών, στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου το χρησιμοποιούσαν ως ένα άτυπο αναμορφωτήριο.

Στην κατάθεσή του και ο ίδιος ο 19χρονος κάνει αναφορά σε τέσσερα παιδιά, τα οποία τα μετέφεραν από τη δομή της Καλαμάτας τον περασμένο Φεβρουάριο και αφού τα “χρέωσαν” στη δομή του Πειραιά, έμειναν για λίγο στη δομή του Κολωνού, όπου έτρωγαν ξύλο, για να καταλήξουν σε αυτό το άτυπο αναμορφωτήριο του Αγίου Παντελεήμονα.

Εκεί 4 εν ενεργεία αστυνομικοί εκτελούσαν χρέη δεσμοφυλάκων. Ο νεαρός αναφέρει στην κατάθεσή του ότι τα τέσσερα παιδιά τα είχαν για ένα μήνα κλειδωμένα σε δωμάτια, τα χτυπούσαν κάθε μέρα ενώπιον του πατρός Αντωνίου για να μάθουν κάποια πράγματα.

Και μάλιστα, λέει ότι ένα παιδί έφαγε τόσο άγριο ξύλο που έγινε μπλε το πρόσωπό του και ότι αυτό το περιστατικό το γνώριζε ο πατήρ Αντώνιος και είπε “για φρεσκάρετε λίγο τη μνήμη”. Και άρχισαν να το χτυπάνε με ένα σίδερο στα καλάμια των ποδιών του μέχρι που μάτωσαν».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου