Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Κώστας Παπαδόπουλος: «Ο Ντάνος μιλάει απευθείας με τον πρόεδρο και όχι με την παραγωγή»

«Όλοι αμφισβητούσαν την είσοδό μου στο all star και τώρα λένε πως θα είμαι η πρώτη αποχώρηση», λέει ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Κωνσταντίνα Σαρηγιάννη έδωσε συνέντευξη ο Κώστας Παπαδόπουλος.

 Ο ζαχαροπλάστης του Survivor μίλησε για την κόντρα του με τον Τριαντάφυλλο, για τα χρήματα που θα παίρνουν οι παίκτες στο ριάλιτι και το «μυστήριο» του Ντάνου.

«Φυσικά και έχω βιώσει δύσκολα παιδικά χρόνια, έχω ακόμα δυσλεξία. Η σύζυγος, όταν έμαθε ποιος είναι ο μισθός στο survivor με έδιωξε, φυσικά και με στηρίζει. Όλοι αμφισβητούσαν την είσοδό μου στο all star και τώρα λένε πως θα είμαι η πρώτη αποχώρηση. Εγώ δεν πιστεύω πως θα περάσω Χριστούγεννα με τα παιδιά μου, θα φύγουμε νωρίτερα για Άγιο Δομίνικο», είπε αρχικά ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είπε στη συνέχεια: «Στα αλήθεια μαλώνουμε με τον Τριαντάφυλλο, αλλά τρολάρει ο ένας τον άλλον. Έχω έρθει εδώ στον Άγιο Κυπριανό για να λύσω τα μάγια του Τριαντάφυλλου, γιατί τρέχω σαν τον Σάκη Ρουβά. Έχω χάσει δεύτερη φορά από τον Τριαντάφυλλο. Στα δοκιμαστικά έφευγε αυτός, έμπαινα εγώ και είπε “θέλω να δω πως θα τα πας”. Με αυτές τις μπούρδες που διαβάζω, ότι βάζει ρήτρες στην παραγωγή, είναι λογικό να μην πάει ο Τριαντάφυλλος».

Για τα ζευγάρια του Survivor All Star ο Κώστας Παπαδόπουλος σχολίασε πως «ο κόσμος δεν στηρίζει το ζευγάρι που θα μπαίνει στημένο και διαβασμένο, θα το αδειάσει ο κόσμος. Είναι δίκαιο που όλοι οι παίκτες θα παίρνουν τα ίδια λεφτά».

Δειτε το βιντεο εδω

Τέλος, για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τη συμμετοχή του στο ριάλιτι ο Κώστας Παπαδόπουλος είπε: «Ο Ντάνος θα μπει σαν παίκτης κανονικά, στα δοκιμαστικά δεν τον είδαμε, αυτός δεν μιλάει με την παραγωγή, μιλάει με τον πρόεδρο κατευθείαν».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου