Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Μαίρη Κατσανδρή για Πέτρο Φιλιππίδη: «Αν δεν ήταν οι συνάδελφοι μπροστά, το παιδί θα είχε πάει στο νοσοκομείο απ’ το ξύλο»

"Αν σκεφτούμε στη θέση του Λιγνάδη έναν απλό άνθρωπο, που έχει κάνει τα ίδια με τον Λιγνάδη, πού θα ήταν;

 Σπίτι του; Άρα; Για ποια ισότητα των νόμων μπορούμε να μιλήσουμε;" δηλώνει η Μαίρη Κατσανδρή.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε η Μαίρη Κατσανδρή.

Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στη σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» μίλησε για τα θεατρικά και τηλεοπτικά της βήματα, τις καταγγελίες σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη, ενώ αναφέρεται και στην τελευταία επικοινωνία που είχε με τη Χρύσα Σπηλιώτη.

«Εγώ αυτό το θεωρώ πάρα πολύ εξωφρενικό, ένας άνθρωπος που έχει καταδικαστεί να είναι μια χαρά στο σπίτι του. Αν σκεφτούμε στη θέση του Λιγνάδη έναν απλό άνθρωπο, άγνωστο, που δεν τον ξέρει κανείς αλλά που έχει κάνει τα ίδια με τον Λιγνάδη, πού θα ήταν; Σπίτι του; Άρα; Για ποια ισότητα των νόμων μπορούμε να μιλήσουμε;» δηλώνει χαρακτηριστικά για την πολύκροτη υπόθεση η Μαίρη Κατσανδρή.

Για την περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη η ηθοποιός αναφέρει: «Η δικαιοσύνη θα δείξει αλλά εγώ πιστεύω τις γυναίκες. Είμαι με το μέρος των γυναίκων σαφέστατα. Έχω δουλέψει με τον Πέτρο 3 χρόνια και ναι έχει έναν οξύθυμο χαρακτήρα αλλά δεν περίμενα τους βιασμούς… άλλο το να φλερτάρεις και άλλο το να βιάζεις».

Η Μαίρη Κατσανδρή ήταν αυτόπτης μάρτυρας και στο περιστατικό ξυλοδαρμού του ηθοποιού Γιώργου Ψάλτου από τον Πέτρο Φιλιππίδη το 2015 στην παράσταση «Φον Δημητράκης». Η ίδια σημειώνει: «Αν δεν ήταν ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης κι ο Δημήτρης Μαυρόπουλος, μάλλον το παιδί θα είχε πάει στο νοσοκομείο».

Δειτε το βιντεο εδω

Στο τελευταίο μέρος της συνέντευξης η Μαίρη Κατσανδρή αναφέρθηκε στον τραγικό χαμό της Χρύσας Σπηλιώτη αλλά και την τελευταία επικοινωνία που είχαν μεταξύ τους. «Τηλεφωνηθήκαμε να συναντηθούμε και της είπα: δεν πρόλαβα να σε δω στην παράστασή σου. Μου λέει «έλα βρε Μαράκι, δεν πειράζει, του χρόνου». Από τον χαμό της Χρύσας και μετά, δεν λέω για τίποτα του χρόνου«.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου