Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Μαρία Αντωνά: «Ήταν πολύ αμήχανο, έπρεπε να λογοδοτήσω ότι κι αν έλεγα»

"Παρόλο που είχα δημόσιο λόγο δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να δώσω πληροφορίες από μέσα" δήλωσε η Μαρία Αντωνά.

H Μαρία Αντωνά βρέθηκε καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά στο πλατό του After Dark τη νύχτα της Κυριακής στο OPEN. 

Η γοητευτική δημοσιογράφος μίλησε, μεταξύ άλλων, για την περίοδο που ο σύντροφος της, Άρης Σοϊλέδης ήταν στο Survivor ενώ εκείνη ήταν παρούσα στον καθημερινό σχολιασμό του ριάλιτι μέσα από το μαγκαζίνο «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Ειδικότερα, η Μαρία Αντωνά εξομολογήθηκε πως «ήταν αμήχανο πολύ γιατί ότι κι αν έλεγα Θέμη, είτε το κοιτούσα καλώς είτε το κοιτούσα κάπως είτε έλεγα ένα «και» είτε έλεγα ένα «καλησπέρα» είτε έλεγα ένα «Άρης», έπρεπε να λογοδοτήσω και έπρεπε να κριθώ για αυτό. Οποιαδήποτε στάση κι αν έπαιρνα, είτε αυτή ήταν αρνητική είτε αυτή ήταν θετική, θεωρούσαν ότι ήταν επιτηδευμένο. Που δεν ήταν επιτηδευμένο απλά ουσιαστικά επειδή και εγώ είμαι στον χώρο της τηλεόρασης και τυγχάνει να έχω και γω κάποιες γνωριμίες, όπως έχουμε όλοι μας, μάθαινα κάποια πράγματα».

«Κάθε παίκτης ο οποίος έβγαινε από το Survivor, σίγουρα έπινε έναν καφέ και μαζί μου και με τα άλλα παιδιά και τις οικογένειες τους και έλεγε κάποια πράγματα που συνέβαιναν μέσα στο παιχνίδι, που στο τηλεοπτικό κοινό αυτά δεν ήταν ευρέως γνωστά. Οπότε εμείς είχαμε και μια άλλη ενημέρωση και πληροφορία και για αυτό το λόγο υπήρχε και μια άλλη αντιμετώπιση δική μου γιατί γνώριζα κάποια πράγματα περισσότερα. Παρόλο που είχα όμως αυτόν τον δημόσιο λόγο δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να δώσω πληροφορίες από μέσα ή να πω το οτιδήποτε άλλο ενάντια σε κάποιο άλλο παιδί ώστε να τον προσβάλλω ή να τον διαβάλλω ενώ ήξερα αρκετά πράγματα» πρόσθεσε ακόμα η Μαρία Αντωνά στη βραδινή εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο OPEN.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου