Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Ανδρέας Μικρούτσικος για Αλέξανδρο Μπουρδούμη: «Ας μείνω νηστικός, δεν θα χάσω την αξιοπρέπειά μου για κανέναν κερατά»

"Αν ένας έχει πάει να βιάσει, να κακοποιήσει τη γυναίκα μου, ας μείνω νηστικός" σχολιάζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολιάζει τις δηλώσεις που έκανε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στις τηλεοπτικές κάμερες. 

Ο γνωστός ηθοποιός, αποχωρώντας από εκπομπή στην οποία βρέθηκε καλεσμένος το Σαββατοκύριακο, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά και την επαγγελματική σχέση που είχε μαζί του στο καθημερινό σήριαλ της ΕΡΤ.

«Έχουμε δύο μεγέθη: το δικαίωμα στην εργασία και η αξιοπρέπεια. Όταν πήγα να πεθάνω, μόνο την αξιοπρέπεια σκεφτόμουν, σε ποιον καναπέ να κάτσω για να μη με βρουν στο πάτωμα. Η αξιοπρέπεια είναι κάτι που πρέπει να μας ορίζει από τότε που στεκόμαστε στα πόδια μας μέχρι τέλους. Πρέπει να είναι ο μπούσουλας» ξεκίνησε το σχόλιό του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Εγώ πολλές φορές έχω πει: δεν θα χάσω την αξιοπρέπειά μου για κανένα κερατά κι ας μείνω στον δρόμο νηστικός πένης και αλήτης. Νούμερο ένα: αξιοπρέπεια. Εδώ έρχεται απέναντι η ανάγκη να δουλέψει με την αξιοπρέπεια. Επιτρέψτε μου: αν ένας έχει πάει να βιάσει, έχει κακοποιήσει τη γυναίκα μου, ας μείνω νηστικός» τόνισε ο παρουσιαστής.

Δειτε το βιντεο εδω

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Γιάννη Πουλόπουλο, ο οποίος είχε διαφορετική άποψη επί του θέματος, εστιάζοντας στην ενδεχόμενη οικονομική ανάγκη ή αδυναμία ενός ανθρώπου να αντιδράσει διαφορετικά.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου