Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Καλά έκανε και επέστρεψε ο Γιώργος Κιμούλης, δεν με αφορούν οι αντιδράσεις»

"Eύχομαι να πηγαίνει κόσμος στην παράσταση" υπογράμμισε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Με αφορμή την παράσταση «Το έκτο πάτωμα» στο θέατρο Ακροπόλ, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου μίλησε στις κάμερες και τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί. 

Μέσα σε όλα, η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην πολυσυζητημένη θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη όσο και την κατάσταση της υγείας του Δάνη Κατρανίδη.

Πιο συγκεκριμένα, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν με αφορούν οι αντιδράσεις. Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας υπέροχος ηθοποιός, πολύ καλά κάνει και επέστρεψε. Ο τελικός κριτής είναι πάντα ο κόσμος. Πάντα υπάρχει και ο νόμος ο ηθικός που είναι πιο πάνω, πολλές φορές, από τον δικαστικό. Και όπως είδαμε ο κόσμος πήγε στην παράσταση και εύχομαι να πηγαίνει».

«Έχω νεότερα για την υγεία του Δάνη Κατρανίδη. Είναι αρκετά καλύτερα»συμπλήρωσε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου στους δημοσιογράφους. 

Δειτε το βιντεο εδω

«Είχαμε πάει πολύ νέοι, τόσο που χάνεται στα βάθη των αιώνων, να κάνουμε Πρωτοχρονιά και δεν προλάβαμε και αλλάξαμε χρόνο μέσα στο λεωφορείο. Άφραγκα, υπέροχα, νέα παιδιά και πάρα πολύ ερωτευμένα».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου