Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Ο Νικόλας Μανισσάλι για τη μητέρα του Μπέτυ Βαλάση – «Από τότε που αρρώστησε, είναι εξαφανισμένοι όλοι»

"Αρνιόταν την τροφή, με το ζόρι έτρωγε. Ήταν όλη μέρα στο κρεβάτι, κοιτούσε το ταβάνι ή χάζευε την τηλεόραση" δήλωσε ο Νικόλας Μναισσάλι.

Συνέντευξη στο Στούντιο 4 και στην Φανή Πλατσατούρα παραχώρησε ο γιος της Μπέτυς Βαλάση, Νικόλας Μανισσάλι. 

Ο ίδιος μίλησε για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια η Μπέτυ Βαλάση και πως αρκετοί εξαφανίστηκαν.

«Ευχαριστώ πολύ τον Δημήτρη Κουτσούμπα και συγκινούμαι. Την είχα εδώ κι ήμουν φροντιστής της ενάμισι χρόνο. Πολύ δύσκολο. Αρνιόταν την τροφή, με το ζόρι έτρωγε. Ήταν όλη μέρα στο κρεβάτι, κοιτούσε το ταβάνι ή χάζευε την τηλεόραση. Κάποια στιγμή πήρα τον Δημήτρη και του είπα αν θέλεις να δεις τη φίλη σου πριν το χάσει, έλα. Ένα βράδυ κάθισε εδώ και τα ήπιανε.

Μετά από αυτό, όταν άρχισε να επιδεινώνεται η κατάσταση, μου είπε ότι θα τη βάλουμε σε ένα χώρο που έχουμε για δικούς μας ανθρώπους, που χρειάζονται φροντίδα με ιατρικό προσωπικό. Από τότε που η Μπέτυ αρρώστησε, κανένας μα κανένας δεν έδειξε ενδιαφέρον. 

Δειτε το βιντεο εδω

Όλοι εξαφανισμένοι. Αγωνίζεται. Με όλη τη δυσκολία που έχει αυτήν τη στιγμή, πιστεύω ότι κερδίζει την κάθε μέρα» εξομολογήθηκε ο Νικόλας Μανισσάλι.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου